2777
2789
عنوان

عمه شدم رففف😄😂☹

2425 بازدید | 78 پست

عمه شدنم قطعی شد😁😐ازمایش داددد زنداشم😁بچها الان باید بره سونو؟واسه اینک بفهمه چن وقتشه اینا فکنم خیلی موچولو باشع😋😘😍😍اگه نره مشکلی پیش میاد؟چن ماهگی جنسیت ملومه یا لگد میزنه😁😍😍😍از تجربه عمه شدن خاله شدن مامان شدناتون بگین

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)

مبارکه

💎𝕸𝖔𝖔𝖓 𝖙𝖆𝖚𝖌𝖍𝖙 𝖒𝖊 𝕴 𝖈𝖆𝖓 𝖘𝖍𝖎𝖓𝖊𝖊𝖛𝖊𝖓 𝖜𝖍𝖊𝖓 𝖎𝖙𝖘 𝖉𝖆𝖗𝖐⿴                             اوُردوزمغـزی دراثـر مصـرف زیاد فکـر⎙            ناشناس : https://abzarek.ir/service-p/msg/1174293

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال خود زنداداشت بلده 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

فحش خورت ملسه😅😅

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

من‌خاله شدم حس قشنگی بود😍😌 به نظرم ولی از چندتا از دوستام پرسیدم‌که خاله شدین چه حسی داشتین گفتن هیچی🙄😕

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  

عزیزممممممممم😊

مبارکه

اخرین بار ک پریود شدن چندم بود؟

یه دکتر برن حساب میکنه ک چند هفته هستن

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊