2777
2789
عنوان

واقعیته ؟

252 بازدید | 13 پست

این ک میگن اگه صفحه ۹۰ قرانو باز کنی مو هست واقعیته ؟🧐🧐🧐🧐🧐

مگه من چقدر باید آرزوهام کشته شن 😔🤕هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ی زخم نمیخراشیم ، ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم✌😂 من از نزدیک بودن های دور میترسم... وقتیفاصلهنباشهسختمیفهمی :/ اندکی صبر سحر نزدیک است ...  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای خدا چرا باورمیکنید این چیزارو همین چیزاست تیشه زده به ریشه اسلام 

چه هوایی … چه طلوعی!جانم …باید امروز حواسم باشدکه اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم رابدهم تا برساند به خدا …!به خدایی که خودم می‌دانم!به خدایی که دلش پروانه ست …و به مرغان مهاجرهر سال راه را می‌گوید !و به باران گفته ست باغ‌ها تشنه شدند …!و حواسش حتی به دل نازک شب بو هم هست!که مبادا که ترک بردارد …!به خدایی که خودم می‌دانم چه خدایی … جانم …!
من امشب ب شوهرم گفتم اینجوری خرافات درس کردن بعد گفت منم حوضه علمیه بودم ی شیخی گفت لای قرآن یه مو ه ...

عزیزم اولا حوزه دوما خیلی عذرمیخوام بلانسبت اون فرد بیخودکرده چرا میخواید اسلامو یه دین خرافی جلوه بدید 

نکنید اینکارارو مرسی اه

چه هوایی … چه طلوعی!جانم …باید امروز حواسم باشدکه اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم رابدهم تا برساند به خدا …!به خدایی که خودم می‌دانم!به خدایی که دلش پروانه ست …و به مرغان مهاجرهر سال راه را می‌گوید !و به باران گفته ست باغ‌ها تشنه شدند …!و حواسش حتی به دل نازک شب بو هم هست!که مبادا که ترک بردارد …!به خدایی که خودم می‌دانم چه خدایی … جانم …!
من امشب ب شوهرم گفتم اینجوری خرافات درس کردن بعد گفت منم حوضه علمیه بودم ی شیخی گفت لای قرآن یه مو ه ...

نمیدونم واقعا 

داخل اینترنتم نوشته بود خرافاته ولی من خیلی دوست دارم دربارش بیشتر بدونم

مگه من چقدر باید آرزوهام کشته شن 😔🤕هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ی زخم نمیخراشیم ، ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم✌😂 من از نزدیک بودن های دور میترسم... وقتیفاصلهنباشهسختمیفهمی :/ اندکی صبر سحر نزدیک است ...