2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

3 روز پشت سر هم 14 مرتبه دعای مقاتل بخون به نیت ازدواجت 

تجربه شده خودمه

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!
عزيزم دعاي مقاتل مگه ١٠٠ مرتبه نيس؟ 

من که 14 بار خوندم به مدت سه روز تو کمتر از یه هفته ازدواجم حل شد خدا رو شکر 

منم این ختمو تو همین نی نی سایت یکی گذاشته بود خدا خیرش بده مشکلم حل شد

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!
جواب ميده واقعا؟ چجوري بخونم

کلا هر دعایی که اول و آخرش صلوات فرستاده بشه، و اول برا همه آدمای خوب بخوای آخر سر برا خودت، برآورده میشه. البته خداوند صلاح مونم در نظر میگیره.. 

بله این دعا مجرب واسه ازدواج خوب ان شاءالله. اگه هروز  تا 40 روز بعداز نماز صبح یا به محض بیدار شدن بخونید ان  شاءالله ازدواج خوب و سعادتمند نصیب میشه💚

🌴💚🌸اللهم عجل لولیک الفرج 🌴💚🌸             خدا می بیند..اندکی صبر؛ سحر نزدیکست 🌼🌾
يعني عزيزم ٣ روز ١٤ بار بخونم؟

آره عزیزم 

من که 14 بار خوندم به مدت سه روز تو کمتر از یه هفته ازدواجم حل شد خدا رو شکر  منم این ختمو تو ...

عزيزم ميشه بگين تو ني ني سايت چي سرچ كرده بودين منم همونو سرچ كنم شايد يه ختم هايي باشه انجام بدم بخت منم بازشه. مرسي گلم