2777
2789
عنوان

بچه دارشون

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 26 پست
والا نمیدونم  هرکی که منو میبینه میگه اون ۹ ماهی که جلوگیری کردی الان به مشکل برخوردی  پ ...

اره 

خدا تاوان دل شکستمووو بگیر💔💔💔💔💔خدا حال دل همه رو خوب کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۸و ۳۰بچه دار شدم😃 مستاجر بودم بعد بچه خونه دار شدم پراید به زور داشتیم دومی که اومد توان خرید مزد ...

خخخخ

اره 

من از استرس تمام نامزدیم نامنظم پری میشدم ولی از عروسی به بعد کلا منظم بودم ولی باز نمیشه 

اگه خودت فک میکنی از پسش برمیای و آمادگی از هر لحاظ واسه بچه داری داری دست به کار شو 😜

من از استرس تمام نامزدیم نامنظم پری میشدم ولی از عروسی به بعد کلا منظم بودم ولی باز نمیشه  اگه ...

نمی دونم دوس دارم یک سالم صبرکنم اگه بتونم شوهرم و راضی کنم‌‌‌‌‌....انشالا خداهم به تو یه نی نی ناز بده عزیزم

سلام .دقیقا جشن تولد 17 سالگیم چندروزبعدش باردارشدم 17سال و9ماهمم بودزایمان کردم.خونه وماشین داریم ولی فعلا اجاره نشینیم حقوق ماهیانه مونم تقریبا 4میلیون.الانم پسرم تقریبا1سالش داره میشه.بعصی وقتاخیلی ادیتم میکنه ولی درکل چون خواهر وبرادری نداشتم راصی هستم بچه دومم میخوام تاپسرم3سالش شدبیارم ودرشاببندم.که اوج جونیم بچه هاما بندازم سر مامانم ومادرشوهرم که عین مامانم باشوهرم بریم عشق وحال😂😂😂

سلام .دقیقا جشن تولد 17 سالگیم چندروزبعدش باردارشدم 17سال و9ماهمم بودزایمان کردم.خونه وماشین داریم و ...

انشالا سلامت در کنار هم باشین❤❤❤

نمی دونم دوس دارم یک سالم صبرکنم اگه بتونم شوهرم و راضی کنم‌‌‌‌‌....انشالا خداهم به تو یه نی نی ناز ...

فدات عزیز دلم 😘😘هروقت دلت خواست اقدام کن تا اشتیاق بیستری واسه اومدن نی نی داشته باشی

چه باحال خخخ  خداحفظش کنه پسرتو  واست ... چه زود دست به کار شدی

قربونت چون هیچ خواهروبرادری نداشتم.ولی واقعابارداری راحتی داشتم یکم زایمانم سخت بود ولی خوب طبیعی که زایمان کنی یکم سخته دیگه😊😊😊

قربونت چون هیچ خواهروبرادری نداشتم.ولی واقعابارداری راحتی داشتم یکم زایمانم سخت بود ولی خوب طبیعی که ...

ایول بابا طبیعی زایمان کردی ... خوش بحالت بارداری راحت  واقعا نعمته 

برا منم دعا کن مامان پسر کوچولو😘😘😘😘