2777
2789
یبند دهنتو بی ادب...😐تو کی هستی اخه.😏😏😏

اولا بی ادب شما هستین که تهمت زدین دوما من مثل شما نیستم با همه با احترام رفتار میکنم پس مواظب حرف بدنتون باشید تا جواب نشنوید معلومه تحمل جواب هم ندارید

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ینی حرف بدی زدی از طرف نی نی یار تعطیل شده یا ممکنه کسی گزارش تاپیک نامناسب داده بعد تعطیل شده 

من هیچ حرف بدی نزدم عکس پسرمو گذاشته بودم چند نفری اومدن تعریف کردن منم تشکر کردم بعدا یه خانم اومد گفت تو قبلا دنبال دوست دختر بودی الان عکس پسرتو میزاری بهم تهمت زد سر اون یکم بگو مگو داشتیم بعد بهم گفت تاپیکت ترکید 

من هیچ حرف بدی نزدم عکس پسرمو گذاشته بودم چند نفری اومدن تعریف کردن منم تشکر کردم بعدا یه خانم اومد ...

میدونم از اولشو خوندم ، سوال کردی تاپیکت ترکید ینی چی منم خواستم جواب بدم ، سوتفاهم نشه قصد بدی نداشتم

بهشتـــی ام امــا......مقیــــم جهنــــــم😈
میدونم از اولشو خوندم ، سوال کردی تاپیکت ترکید ینی چی منم خواستم جواب بدم ، سوتفاهم نشه قصد بدی نداش ...

ممنونم بنظر شما من اینجا به کسی خدا ی نکرده بی ادبی کردم اصلا تقصیر من بود یا اون خانم

ممنونم بنظر شما من اینجا به کسی خدا ی نکرده بی ادبی کردم اصلا تقصیر من بود یا اون خانم

خواهش ، اینجا نه والله ندیدم ، ولی دوستان حرف از تاپیک قبلیت میزدن ک من حضور نداشتم و اطلاعی ندارم ، و اگرم چیزی بوده ب خودت ربط داره و دوستان حق دخالت نداشتن 😄

خواهش ، اینجا نه والله ندیدم ، ولی دوستان حرف از تاپیک قبلیت میزدن ک من حضور نداشتم و اطلاعی ندارم ، ...

من اصلا فقط کلا یه دونه تاپیک دارم برید تو پروفایلم اگه دوتا بود بگید فقط عکس پسرمو گذاشتم پرسیدم خوشگله همین

من اصلا فقط کلا یه دونه تاپیک دارم برید تو پروفایلم اگه دوتا بود بگید فقط عکس پسرمو گذاشتم پرسیدم خو ...

بله دیدم ، شاید دوستان اشتباه گرفتن 😊

الان شما فقط یک موضوع دارین در مورد لنز کمک خواستین من میتونم به شما بگم چیزای دیگه هم گذاشتین؟

ویییی رفتی خوندی ؟؟؟؟؟😂😂