2777
2789
عنوان

کیا هنوز خونه تکونی نکردن؟

1018 بازدید | 64 پست

اصلاااا حس هییچ کاریو ندارم همش میگم از فردا دیگه شروع میکنم ولی باز بیخیال با این وضعیت کرونا همه شور وشوقمم از دست دادم کیا مثل منن یکم به هم روحیه بدیم   

دخترم دنیامه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تمیز کن خواهر

من که‌چسبیدم به خونه 

حداقل اگه مردم بگن خدابیامرز چه تمیز بوده🙄

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌

من کم کم خونه رو‌تمیز میکنم چون بچه کوچیک دارم اذیت میکنه امروز مادر شوهرم و خواهرشوهرم اومدن کل خونم رو تمیز کردن حتی کمد لباسام همه چیم کشو‌ها فرشم رو شستن پارکینگ حمام دستشویی همه جا رو 

خدايا خودت بهم صبر بده به هیچکس اعتماد نکنین 🖤

من فردا اتاق خواب خودمونو تمیز میکنم رو لحافی رو تشکی رو بالشتی رو میشورم.همه جارو دستمال میکشم.و یه جاروی حسابی چند روز بعد اتاقای دیگرو.چند روز بعدش هم اشپزخونه و‌پذیرایی رو

برای رسیدن به مراد دلم یه صلوات بفرستین🙇.محتاج دعاتونم