سمت چپ زیر شکمم تیر میکشه گاهی هم سمت راست ولی بیشتر سمت چپ، 17 سیکلمه، روغن سیاهدونه زدم و کمرم و بستم یکم بهتر شدم شمام اینجوری شدین؟ قبلا قرص تحریک تخمدان خوردم ولی هیچوقت اینجوری نشده بودم
اسی عزیزم ببخشید که اینجاسوال می پرسن اخه خودم تایپیک زدم کسی نیومد. من روز12سیکلم آمپول اچ سی جی زدم ولی الان هرچی تست تخمک گذاری میزنم همش منفی میشه. کسی میدونه علتش چیه؟ خیلی نگران وعصبی ام
اسی عزیزم ببخشید که اینجاسوال می پرسن اخه خودم تایپیک زدم کسی نیومد. من روز12سیکلم آمپول اچ سی جی زد ...
امروز چندم سیکلت؟ میگن زیاد به این کیتها اعتمادی نیست خطا دارن، من همیشه 16 سیکلم تخمک گذاری دارم، هر روز که بیشتر احتمالش و میدی همونه روز تخمک گذاریت
15سیکلم هست. اخه اصلامنظم نیست سیکلم. تنبلی دارم بعدش هم ک کیست زدم. این ماه متفورمین خوردم وآمپول ز ...
ببین عزیزم منم دارو خوردم و فولیکول خوب داشتم با وجودی که آمپول زدم ولی یکیش کیست شد و آزاد نشد، اگر چندتا فولی داری حداقل یکیش آزاد میشه نگران نباش، انشالله مامان میشی
آره تنبلی دارم، ببین من یکسال و ۹ ماهه درحال اقدامم، تو پزشکی همه راهارو رفتمو گفتن خوب شدنی نیستی، ...
منم حب باه خوردم تخمدانم تیر میکشه، تنبلی خوب شدنی نیست ولی معنیش نازایی هم نیست ماهم بچه دار میشیم ممکنه کمی طول بکشه من که با دارو فقط کیستای تپل مپل نصیبم شده دارم طب سنتی رو ادامه میدم