2789
عنوان

درد تخمدان😥

130 بازدید | 15 پست

سمت چپ زیر شکمم تیر میکشه گاهی هم سمت راست ولی بیشتر سمت چپ، 17 سیکلمه، روغن سیاهدونه زدم و کمرم و بستم یکم بهتر شدم شمام اینجوری شدین؟ قبلا قرص تحریک تخمدان خوردم ولی هیچوقت اینجوری نشده بودم

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

اسی عزیزم ببخشید که اینجاسوال می پرسن اخه خودم تایپیک زدم کسی نیومد. من روز12سیکلم آمپول اچ سی جی زدم ولی الان هرچی تست تخمک گذاری میزنم همش منفی میشه. کسی میدونه علتش چیه؟ خیلی نگران وعصبی ام

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره منم ی مدت همینجوری میشم، فکر میکردم تخمک گذاریه، ولی از بارداری خبری نبود

تنبلی تخمدان داری؟ من دارم شاید بخاطر بزرگ شدن تخمدان تو زمان تخمک گذاریه

اسی عزیزم ببخشید که اینجاسوال می پرسن اخه خودم تایپیک زدم کسی نیومد. من روز12سیکلم آمپول اچ سی جی زد ...

امروز چندم سیکلت؟ میگن زیاد به این کیت‌ها اعتمادی نیست خطا دارن، من همیشه 16 سیکلم تخمک گذاری دارم، هر روز که بیشتر احتمالش و میدی همونه روز تخمک گذاریت

امروز چندم سیکلت؟ میگن زیاد به این کیت‌ها اعتمادی نیست خطا دارن، من همیشه 16 سیکلم تخمک گذاری دارم، ...

15سیکلم هست. اخه اصلامنظم نیست سیکلم. تنبلی دارم بعدش هم ک کیست زدم. این ماه متفورمین خوردم وآمپول زدم. دکترکه ازم سونوگرفت گفت تخمک های خیلی خوبی داری وبرام آمپول نوشت. ولی الان که ازاین کیت هااستفاده میکنم وهمش منفی میشه استرس گرفتم

آره تنبلی دارم، ببین من یکسال و ۹ ماهه درحال اقدامم، تو پزشکی همه راهارو رفتمو گفتن خوب شدنی نیستی، شاید با کشت هم جواب نده، رفتم طب سنتی، حجامت و باه زنان و... خدا شاهده خودم دارم تغییرات مثبت رو احساس میکنم،  تازه طب سنتی گفت مشکل حادی نداره

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
امروز چندم سیکلت؟ میگن زیاد به این کیت‌ها اعتمادی نیست خطا دارن، من همیشه 16 سیکلم تخمک گذاری دارم، ...

راستی کلومیفن هم خوردم این ماه

15سیکلم هست. اخه اصلامنظم نیست سیکلم. تنبلی دارم بعدش هم ک کیست زدم. این ماه متفورمین خوردم وآمپول ز ...

ببین عزیزم منم دارو خوردم و فولیکول خوب داشتم با وجودی که آمپول زدم ولی یکیش کیست شد و آزاد نشد، اگر چندتا فولی داری حداقل یکیش آزاد میشه نگران نباش، انشالله مامان میشی

آره تنبلی دارم، ببین من یکسال و ۹ ماهه درحال اقدامم، تو پزشکی همه راهارو رفتمو گفتن خوب شدنی نیستی، ...

منم حب باه خوردم تخمدانم تیر میکشه، تنبلی خوب شدنی نیست ولی معنیش نازایی هم نیست ماهم بچه دار میشیم ممکنه کمی طول بکشه من که با دارو فقط کیستای تپل مپل نصیبم شده دارم طب سنتی رو ادامه میدم

منم حب باه خوردم تخمدانم تیر میکشه، تنبلی خوب شدنی نیست ولی معنیش نازایی هم نیست ماهم بچه دار میشیم ...

حجامت ساقین و کمر و عام رو حتما امتحان کن، مخصوصا ساقین

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون