2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله گرفتم

۱۸ کیلو کم‌کردم

حالا خسته شدم برای ادامه. اما از فردا تصمیمم قطعیه دوباره

رژیمت چیه؟ 

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
بله گرفتم ۱۸ کیلو کم‌کردم حالا خسته شدم برای ادامه. اما از فردا تصمیمم قطعیه دوباره رژیمت چیه؟&nb ...

افرین چقدر زیاد ، چند کیلو دیگه باید کم کنی؟

من دکتر تغذیه با توجه به قدو وزنم بهم رژیم داد 

توی ۸ ماه چرا افتاده شده صورت چیه کل بدن😂بخاطر هنین به خانم های متاهل زیاد پیشنهاد نمیکنم

افرین واقعا با اراده ای 

افتادگی بدن با  ورزش درست میشه فقط باید چند سال مدام انجام بدی ، برو بدنسازی با یه مربی خوب کار کن

افرین چقدر زیاد ، چند کیلو دیگه باید کم کنی؟ من دکتر تغذیه با توجه به قدو وزنم بهم رژیم داد 

من وزنم کلا بالا بود و داروهای ناباروری تو این سالها  ۲۰ کیلو دیگه هم بهم اضافه کرده

قدم ۱۶۳ هست و وزن نرمالم با توجه به استخون بندیم ۷۰ هست

الان ۹۰ هستم و باید ۲۰ تا دیگه کم کنم

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....