2821
2789
عنوان

اندام

232 بازدید | 31 پست

بچه ها اندام خیلییییی بده. ریزه می‌زه ولاغرم میخواستم باشگاه برم که این کرونای کوفتی باعث تعطیلیش شد 

بنظرتون چیکار کنم 

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مثلا داداش من فقط از خانومای ریزه میزه و ظریف خوشش میاد.

چند بار براش رفتیم خواستگاری چون دختره گنده و تپل بود قبول نکرد. تو دوستای خودمم لاغرا زودتر ازدواج کردن تا چاق ها.

من تپلم میخواستم برم باشگاه ب خاطر این ویروس لعنتی نرفتم 😐😐😐😐اندام خیلی رو زیبایی اثر داره من چهرم خوبه ولی اندامم گند میزنه ب همه چی مانتوهای خوشگل سایزم نمیشن واقعا اعصابم میریزه بهم

من یه عدد خانوم ریزه میزه هستم😁😅😅

🤣🤣🤣اگه گرفتت برای داداشش هی بهت میگه ریزه میزه داداش قاپ ک تو نی نی سایت شوهر برای خودت پیداکردی🤣🤣🤣🤣فقط برای شوخی گفتم ناراحت نشینا با دونفرتونم 

کووووتاااااه     155

مث منی.... چن کیلویی...من باورت میشه ۴۶ بودم تو دوران کنکور...اون ک تموم شد اومدم دانشگاه شدم ۴۲..مریضم شدم ی بار شدم ۴۱ دیگه وزنم برنگشت

بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن‌‌‌... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️
کووووتاااااه     155

شاید یکی دو سانتم کوتاهتر باشم...در کل هم ریزه میزه ام...

بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن‌‌‌... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز