2777
2789

هر آشغالی رو نخرید نزنید به خودتون آخه کرم چاق میکنه مگه؟ 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر آشغالی رو نخرید نزنید به خودتون آخه کرم چاق میکنه مگه؟ 

یه خانمیه کلی هم طرفدار داره تو گروهش همه کرمی داره این کرم مروارید رو بهم پیشنهاد کرد نمیدونم بگیرم یا نه

یه خانمیه کلی هم طرفدار داره تو گروهش همه کرمی داره این کرم مروارید رو بهم پیشنهاد کرد نمیدونم بگیرم ...

تجربه ثابت کرده اینایی هم که خیلی طرفدار دارن جدیدا تو زرد از آب دراومدن طرف با 70 کا فالوور تو اینستا معلوم شده کلاهبرداره. 

به نظرم حتما با یه پزشک مشورت کن خدایی نکرده پوستت خراب شه یه عمر پشیمونی میذاری برای خودت. 

با ظاهرت شوخی نکن

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
تجربه ثابت کرده اینایی هم که خیلی طرفدار دارن جدیدا او زرد از آب دراومدن طرف با 70 کا فالوور تو اینس ...

اره منم میترسم بگیرم کلا بیخیال شدم دکتر رفتم فقط پروتز رو پیشنهاد میکنه اینم ندوست😓