2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دوس داشتم یه نوجوان ۱۴ساله باشم در روستاهای دورافتاده ی اسپانیا که اصلا نمی دونه خاورمیانه کدوم قبرستونیه

پروانه های بی اصالت فراموش میکنند که روزی کِرم بوده اند...

دوست داشتم کرونالعنتی نبود..باخیال راحت میرفتیم خرید..مسافرت.‌.عیددیدنی..دست وروبوسی بااطرافیان🤦‍♀️🤦‍♀️چه نعمتای داشتیم ازش غافل بودیما..هرشب دارم ب این نعمت بزرگ فکرمیکنم وغصه میخورم😔😔

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘
دوسداشتم الان درحال بستن چمدونمون برای سفر بودیم ،نشد دیگه . پارسال سیل امسال کرونا سال دیگه دم سال ...

دقیقا .امسال سال خوبی نبود کاش میشد با این حسو حال و اتفاقای بد نریم تو سال جدید ولی حیف...😔😔

دوست داشتم کرونالعنتی نبود..باخیال راحت میرفتیم خرید..مسافرت.‌.عیددیدنی..دست وروبوسی بااطرافیان🤦‍♀️ ...

واقعا قبل این از هرکی میپرسیدی میگفت عید چیه مسخره اس ک چی بری خونه فامیل ۵ دیقه بشینی پاشی یا خرید چیه یا خونه تکونی و مهمون داری خسته کنندس ولی الان همه حسرت اینارو میخورن

واقعا قبل این از هرکی میپرسیدی میگفت عید چیه مسخره اس ک چی بری خونه فامیل ۵ دیقه بشینی پاشی یا خرید ...

اره واقعا😔😔😔

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘