2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوس داشتم یه نوجوان ۱۴ساله باشم در روستاهای دورافتاده ی اسپانیا که اصلا نمی دونه خاورمیانه کدوم قبرستونیه

پروانه های بی اصالت فراموش میکنند که روزی کِرم بوده اند...

دوست داشتم کرونالعنتی نبود..باخیال راحت میرفتیم خرید..مسافرت.‌.عیددیدنی..دست وروبوسی بااطرافیان🤦‍♀️🤦‍♀️چه نعمتای داشتیم ازش غافل بودیما..هرشب دارم ب این نعمت بزرگ فکرمیکنم وغصه میخورم😔😔

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘
دوسداشتم الان درحال بستن چمدونمون برای سفر بودیم ،نشد دیگه . پارسال سیل امسال کرونا سال دیگه دم سال ...

دقیقا .امسال سال خوبی نبود کاش میشد با این حسو حال و اتفاقای بد نریم تو سال جدید ولی حیف...😔😔

دوست داشتم کرونالعنتی نبود..باخیال راحت میرفتیم خرید..مسافرت.‌.عیددیدنی..دست وروبوسی بااطرافیان🤦‍♀️ ...

واقعا قبل این از هرکی میپرسیدی میگفت عید چیه مسخره اس ک چی بری خونه فامیل ۵ دیقه بشینی پاشی یا خرید چیه یا خونه تکونی و مهمون داری خسته کنندس ولی الان همه حسرت اینارو میخورن

واقعا قبل این از هرکی میپرسیدی میگفت عید چیه مسخره اس ک چی بری خونه فامیل ۵ دیقه بشینی پاشی یا خرید ...

اره واقعا😔😔😔

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘