2777
2789
عنوان

بخار شوی چی خوبه

63 بازدید | 8 پست

خانم گل ها

من واس جهاز بخار شوی بخرم یا نه ؟؟؟ کدوم مارک  و مدل بهترینه   کارچر   یا  دلونگی   یا  کنوود

خونم ۹۰ متر تمام سنگ 

خودم  از نظافت منزل بدم میاد خستم میکنه

هرگز نمیرد انکه دلش زنده شد به عشق

کارچر عالیه

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصصصصصصصصلا بدرد نمیخوره

من میخاستم با توجه به بودجه م یه جارو شارژی بخرم. اما یه از خدا بی خبر کفت بخارشوی بهتره. فقط یکبار ازش استفاده کردم و بدرد نمیخوره. اما جارو شارژی الان زیاد لازم دارم ک ندارم

⁩گاهی همه آنچه یک نفر می خواهد ...تنها دستی ست برای گرفتن دستش ،و قلبی ست برای فهمیدنش ... ! چارلی_چاپلین
کارچر  خودم دارم راضیم هر دوزم ازش استفاده میکنم

وای عزیزم مثلا چ استفاده ای؟بمنم بگو مونده رو دستم

⁩گاهی همه آنچه یک نفر می خواهد ...تنها دستی ست برای گرفتن دستش ،و قلبی ست برای فهمیدنش ... ! چارلی_چاپلین
سرامیک فرش کابینت مبل همه چیز رو باهاش میشه تمیز کرد 

تمیزم میشه؟یا فقط جنبه ضدعفونی؟

تمیزم میشه؟یا فقط جنبه ضدعفونی؟

قشنگ تمیز میشه ببین اگر سرامیک خیلی کثیف بود دستمال حوله ای داره  یکم سفید کننده بریز رو اون دستمال حوله ای و نصبش کن بعد باهاش هر جایی که کثیف تمیز کن 

با دیدن برنامه های صدا و سیما فهمیدم کرونا یکی از ویتامین های لازم بدن