2777
2789
عنوان

یه سوال ابجدی

118 بازدید | 21 پست

سلام اینکه میگن باقی مانده اعداد ابجد زن و مرد و مادراشون عدد فرد بیاد جفت میشن زوج باشه جدایی درسته؟ من حساب کردم2تا اسم باهم جفت نبودن ولی رابطه رو خوب آورد این چطور میشه؟

لطفا کسایی که اطلاع دارن بگن

نه اینجوری نیست اشتب فهمیدی. 

ببین اعداد از 1تا 11 درمیاد ک 0 هم همون دوازده میشه. اگ اعداد بهم نزدیک باشن خوبه دور باشن بده. 

اینی ک شما میگی جدایی نیس شاید اینک حرف همو نمی همن یکم با هم خوب نباشن 

فقط از عمق وجودته که میتونی خدا رو حس کنی.... ❤️💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اینجوری نیست اشتب فهمیدی.  ببین اعداد از 1تا 11 درمیاد ک 0 هم همون دوازده میشه. اگ اعداد به ...

منظورت اینه طالع مرد مثلا 9باشه خانم8خوبه؟

من باقی مانده ابجد مادر زن و زن و مادر مرد و مرد تقسیم بر5رو گفتم 

جفت بودن رو نمیدونم ولی اونی که گفتم واقعا راسته من برا هرکی حساب کردم درست بوده ولی بعضیا اصلا جفت ...

ببین اونی ک با کتاب درست تره باید اسم خودتو با مادرت بدست بیاری بر 12 تقسیم کنی درستش اینه. 

اسم پسر و مادرش هم همینجوری جدا. 

اون عدد هم ب منظور ماه تولدته یجورایی یعنی خصوصیات اون ماه هم داری ک اگ ماه خودت باشه چ بهتر ولی نباشه یجوری شبیه دو تا ماه هست خصوصیاتت و اینا 

من خودم با کتابش کار نکردم ولی نزدیکانم بودن و خیلی چیزهاشو باور دارم حتی دیدم مثلا ب طرف میگفت تو بچه دار شدن ب مشکل میخورین و با دارو و دکتر اینا درست میش ک میشد. 

کتابش خیلی جالبه و ی چیزای دیگم داره ک ب درد هرکسی نمیخوره باید آدم درستش باشه ازش سوء استفاده نکنه

اگه عدد طالع دونفر عین هم باشه خوبه؟

ببین مثلا یکی 1 باشه اون یکی 2 خیلی عالیه. اگ دوتا 2 باشن خوبه مشکل شاید تو بچه باشه همین چون یجورایی مث همن اخلاقیاتشون رو میگم. 

اگ اینجوری هستی خیالت راحت کنم من و شوهرم دوتامون 8 شدیم خیلی هم خوشبختیم هیچ مشکلی نداریم هیچی 

ببین مثلا یکی 1 باشه اون یکی 2 خیلی عالیه. اگ دوتا 2 باشن خوبه مشکل شاید تو بچه باشه همین چون یجورای ...

نه من و شوهرم عددامون 1دونه فاصله داره همون خیلی عالی مام رابطمون خوبه😊