2777
2789

منم، ✋

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منم😭😭 اصلا غصه گرفتتم  خوشبحال طبقه پایینیمون حیاط دارن همش آب پاشی میکنن تو حیاط میشینن دخ ...

حیاطتون مگه مشترک نیس؟

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
یادش بخیر هرسال این موقع دنبال خریدای عیدمون بودیم لعنت به کرونا

اخ نگوووو ..خرید هوووف خریددددد چه برنامه ها که نداشتم برنامه مسافرتم چیده بودیم

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤
بله بفرما

ببخشیدا 

من الان سه ساله تو اقدامم بعد صبحی شوهرم بلند شده میگه خواب دیدم خدا بهمون دوقلو داده تو این سه سال تا حالا ب روم نیورده بود ولی از صبح خیلی خوشحاله میخاستم ببینم کسی تعبیرشو میدونه

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
حالا من کرونا هم نبود حبس بودم

دقیقا منم همینطور بودم چون بچم کوچیکه کل زمستونو توی خونه ام ولی حداقل استرس این مریضیو نداشتم هراز گاهی آخد شب میرفتیم ی دوری میزدیم بیرون ولی الان دیگه کلا ناامید شدم از زندگی تنهایی همیشگیم کلا روحیه مو گرفته 

منم دیگه حالم از نی نی سایت اهنگام بهم میخوره😭 اسی یه اهنگ خوب بهم معرفی کن

نمیدونم والا چه سبکی دوس داری زیاد در قید اهنگای بروز نیستم دوستان دیگ معرفی کنیین لدفا

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤