2777
2789
عنوان

چربی چدن های روی اجاق گاز

1155 بازدید | 28 پست

خانما چدنای روی اجاق گازم خیلی چرب و کثیفه چند بار خواستم با سیم بسابم تمیز نشدن تاید ریختم داخل ابجوش گذاشتم افاقه نکرد چه کنم😥

خدایا شکر ... کمکم کن 😥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه کار میگم رد خور نداره.ببین چدنا رو بزار تو یه منقل بزرگ آتیش درست کن بندازشون توش کاملا چربیا ذوب میشه بعد ربع ساعت درشون بیار با مایع بشور تمیز تمیز میشن .

زمینی که امروز روی آن قدم میزنیم ..فردا سقفمان خواهد شد!!!!!
لوله باز کن  عالیه مال من فقط با اون تمیز شد

چه جوری با لوله باز کن تمیز کردی؟ توضیح میدی؟

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

یه راه حل میگم محشره

لوله ابز کن میگیری یه تشت رو پر آب میکنی به اندازه ای که همشون رو بپوشونه بعد یه لیوان از لوله باز کن میریزی توش 

بهتره شب تا صبح بمونه

بعدش یکم با سیم میکشی روش هیچی از چربی ها نمیمونه

اگه کارت راه افتاد واسه مشکلم یه صلوات بفرست

گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا 
یکی گفت لوله بازکن میزنم تمام جرما میره انگار روزه اوله خریدیم

چه خوب ...امتحان کنم 

از مایع پاک کننده من استفاده کردید ؟ به نظرم اونم خوب باشه

Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .
شنیدم با خمیر دندون و یه مسواک حسابی تمیز میشه

خمیر دندون اگر میخواست تمیز کنه دندونای مارو سغید میکرد😒

تیکر تولدمه ✌💜💛😍                                 ایندفعه بترکم باید به شماره فامیل متوسل بشم😐