2777
2789
عنوان

خانما بیاین بگی چی بگم ب این زبون نفهم 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 97 پست
واسه چی گلم

همینجوری کنجکاو شدم😊

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفت زن قرتی نمیخوام😂

زن قرتي خوب بيده.....خيلي مفيد بيده.....

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
همه طلاهامو گذاشتم گفتم اینا بمونه نری بگی برد همه النگو هامو قیچی کردم گفتم بخوره تو سرت...حالا آشت ...

خب حقت خواهر آخه آدم وسط دعوام باشه جوگیر میشه النگو قیچی میکنه نهایتا با جورایی چیزی در میاره 🥴

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

در گوش من گفت😂

چیییی گف😂

به نام خداوندرنگین کمان🕊اگه تاپیکیو دوست نداریم مثل کنه نمونیم اونجا!اگه تو تاپیکی نظری میدم که تو مخالفشی نظر دادن مجوز ریپلای کردن به تو نمیده با استارتر بودم پس ریپلای نکن!!!حوصله بحث با آدم احمق متعصب که میخواد عقایدشو تو حلق دیگران کنه ندارم....بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره🕊✌🏻

چیکار کنم ب نظرتون اینم بگم علت اصلی من بودم شاهرم طفلی خیلی کوتاه میاد در برابر جیغ جیغ های من ولی خب اونروز تقصیر خودش بود دوهفتس میگه باشه راجبش حرف نزن فقط همینو میگه.چیکارکنم از چ دری وارد بشم😐

❣همسر عزیزم دوستدارم❣
همینجوری کنجکاو شدم😊

اره عزیزم متاهلم 😊

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
چیکار کنم ب نظرتون اینم بگم علت اصلی من بودم شاهرم طفلی خیلی کوتاه میاد در برابر جیغ جیغ های من ولی ...

خوش به حالت چقدر مشکلت جزئه 😭

شکستی وجود نداره یا برنده می شم یا درس می گیرم👻🔥
Yes It's little for me

chiiiiiiiiik💧

chiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik💧💧

chiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik💧💧💧

chiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik💧💧💧💧

is it enough?

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
چیییی گف😂

جووووووون 

گوشتو بیار یواشکی بگم😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
همه طلاهامو گذاشتم گفتم اینا بمونه نری بگی برد همه النگو هامو قیچی کردم گفتم بخوره تو سرت...حالا آشت ...

طلاهاتو گذاشتی؟من اگه روزق بخام برم خونه پدرم همه چیو میبرم که فکر نکنه براش زندگی درست کردمو بعد راحتش گذاشتم که هر کاری دلش بخواد بکنه والا

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی