2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خو چرا ؟ ینی ای بیصاحاب کرمانشاه هم اومده

اووف. خیلی وقته.. کشته هم داشته گویا.. میگن مردم نترسن ک ارامششون از دست ندن.. والا ابن مردمی ک من دیدم از هیچی نمیترسن. خودم بخاطر کارم مجبورم بیرون باشم. میبینم بچه های کوچیکو همینطور میارن بدون ماسک و دستکش.. خیلی ها م اصلا براشون مهم نیست

من به معجزه خدایی ایمان دارم که از دل پهنه های منجمد برف، گل یخ را میرویاند
برای بیماری؟  خبرگزاری میگه یه نفر فوت شده اما منابع مخلی 😅که مورد اطمینان ترم هست میگه دو ت ...

اره یکنفر فوتی از شهرک ولیعصر بدره

تو مرا جان و جهانی❤💍❤M     من همینم که میبینی...مغازه نیستم که به سلیقت دکور بزنم.     به من نگین التماس دعا..تو بارگاه الهی بفهمن با من در ارتباطین براتون گرون تموم میشه😂😓.      فضای مجازی تا جایی خوبه که پای فامیلا توش باز نشه..که اگه باز بشه میشه فضای جاسوسی😐       ساعت۳صبح از پارتی بر میگردین خانوادتون چیزی بهتون نمیگن؟من۱۲به بعد نمیرم دسشویی که نفهمن بیدارم😕
برای بیماری؟  خبرگزاری میگه یه نفر فوت شده اما منابع مخلی 😅که مورد اطمینان ترم هست میگه دو ت ...

اره دیگه منظورم اون بیصاحاب 

اسمشو بیاریم نی نی یار میترکونه😂

🍁
ن دثتکش کاری میکنه ن ماسک😓

بی تاثیر هم نیست... اینکه مدام در معرض الودگی باشه کسی خوب مبتلا میشه.. ولی لااقل ماسک خوبه کسی سرفه کرد تفش نره تو دهن ادم  

من به معجزه خدایی ایمان دارم که از دل پهنه های منجمد برف، گل یخ را میرویاند
خو چرا ؟ ینی ای بیصاحاب کرمانشاه هم اومده

عزیزم تاره رفتیم تو روند صعودی 

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها