2821
2789
عنوان

برم خرید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 54 پست
پس نمیرم دیگه چ حس بدی دم عیدی یه خرید نتونی بری خدا لعنت کنه چینی هارو،

لعنتشون کردکه این شدن ولله هرجای دنیاگرفتاربشه بازتروخشک باهم میسوزع😒

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
ببین عزیزمن خود رسانه ها دارن میکن بهداشت و رعایت کنین و اگر علائمی هم ندارید میتونید داخل اجتماع با ...

چون رسانه نمیتونه اضطراب بده وضعیت اصلا مناسب نیست عقل سلیم حکم میکنه چند روز تو خونه باشی مگه مورد ضروری .بعد هم مگه عیدی در پیشه با این وضعیت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همشهری جان تو هم نرو اینجا امکانات کمتره نسبت ب شهرای بزرگ من ک فک میکنم اگه بگیرم حتما میمیرم😥😥 ...

نه عزیزم دور ازجونت اینطوریام نیست گلم نگران نباش❤

راستی شنیدی یه نفر تو بیرجند مبتلا شده؟

الان که دارم این امضا رو یاد داشت میکنم .مثل یه تیکه کاغذ که تو آسمون سردرگم هست وباد  باخودش این ور اون جا به جاش می‌کنه شدم ....یه آدم کاملا سردرگم که نمیدونه کجای زندگیش هست و از زندگی چی میخواد یه بار عاشق و یه بار فارغ یه بار عاشق درس و پیشرفت یه بار حالش از هرچی درسه و کتابه بهم میخوره واین وسط نگران عمر و جوانی هست که داره از دست می‌ره....نمی‌دونم باید چیکار کنم و ازکجا شروع کنم ‌‌ولی اینو خوب می‌دونم که باید شروع کنم من آدم ساکن بودم نیستم باید پیشرفت کنم فعلا هدفمو گذاشتن روی گرفتن لیسانس می‌دونم که میشه راهی طولانی در پیش دارم ولی میشه که بشه اینو مطمعنم اگر تا اینجا اومدی ازت خواهش میکنم واسه م دعا کن 🥰۱۴۰۰/۱۰/۰۱
چون رسانه نمیتونه اضطراب بده وضعیت اصلا مناسب نیست عقل سلیم حکم میکنه چند روز تو خونه باشی مگه مورد ...

دوست عزیزشما ضامن خودت و اطرافیانت باش ....

الان که دارم این امضا رو یاد داشت میکنم .مثل یه تیکه کاغذ که تو آسمون سردرگم هست وباد  باخودش این ور اون جا به جاش می‌کنه شدم ....یه آدم کاملا سردرگم که نمیدونه کجای زندگیش هست و از زندگی چی میخواد یه بار عاشق و یه بار فارغ یه بار عاشق درس و پیشرفت یه بار حالش از هرچی درسه و کتابه بهم میخوره واین وسط نگران عمر و جوانی هست که داره از دست می‌ره....نمی‌دونم باید چیکار کنم و ازکجا شروع کنم ‌‌ولی اینو خوب می‌دونم که باید شروع کنم من آدم ساکن بودم نیستم باید پیشرفت کنم فعلا هدفمو گذاشتن روی گرفتن لیسانس می‌دونم که میشه راهی طولانی در پیش دارم ولی میشه که بشه اینو مطمعنم اگر تا اینجا اومدی ازت خواهش میکنم واسه م دعا کن 🥰۱۴۰۰/۱۰/۰۱
دوست عزیزشما ضامن خودت و اطرافیانت باش ....

دوست عزیز کافیه یه نفر بگیره میانگین یازده نفر رو مبتلا میکنه. حتی خیلیا ممکنه ندونن که الان مبتلا هستن .دلیل مخالفت شما رو نمیدونم چیه اما امیدوارم درست تصمیم گیری کنی

خب ازاین به بعد هرسال این بیماری هست یعنی هرسال نزدیک عید خرید و عید دیدنی نریم؟

خیر اگه رعایت کنن از بین میره.بعدم فک نکنم خرید واجب تر از جون ادم و اطرافیانش باشه عزیزم

خیر اگه رعایت کنن از بین میره.بعدم فک نکنم خرید واجب تر از جون ادم و اطرافیانش باشه عزیزم

نه تواخبارم گفت ازاین به بعد هرسال هست پاییز وزمستون...من که خریدامو اوایل بهمن کردم

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘
خشم اژدها👹👹👹👹

سلام همشهری ، عزیزم من از موقعی که وارد ایران شد دیگه بیرون نرفتم ،پیشنهاد میکنم توهم نری ، البته خداروشکر بیرجندیا خیلی رعایت میکنن از چند وقت پیش خیلی کم مردم میرن تو خیابون ، در ضمن دختر خاله من سرپرستار بخش زنان بیمارستان ولیعصره ، میگه اون بیمار  توی بیمارستان ماست ، میگه فعلا همینه اما چند نفر دیگه هم مشکوکن که هنوز جوابش نیومده

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز