2777
2789
عنوان

برم خرید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 54 پست
اون یه نفر رو شما ده تا بدون بلکم بیشتر نرو بشین خونه عیدم هیچکی جایی نمیره خیالت راحت دو‌ماه گرفتار ...

راست میگینا، انشالله بعد عید از رو خیالت راحت همه بریم خرید

خدایا سلامتی و امنیت رو‌از هیچکس نگیر😘😘، ا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره خود بیرجند😅😅😅 اره بابا میرم خرید 😂 والا من این بیماریه زیاد واسم مهم نیست ....بهداشت و رعا ...

شما اشتباه میکنی . خدا نکرده بگیری چند نفر دیگه هم مبتلا میشن خواهش میکنم نکنین این کارو

اره خود بیرجند😅😅😅 اره بابا میرم خرید 😂 والا من این بیماریه زیاد واسم مهم نیست ....بهداشت و رعا ...

الان همه دارن خواهش میکنن جز موارد ضروری بیرون نرین 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
شما اشتباه میکنی . خدا نکرده بگیری چند نفر دیگه هم مبتلا میشن خواهش میکنم نکنین این کارو

ببین عزیزمن خود رسانه ها دارن میکن بهداشت و رعایت کنین و اگر علائمی هم ندارید میتونید داخل اجتماع باشید....

این همه تشویش که تو این سایت ایجاد شده تو خود شهر نیست

الان که دارم این امضا رو یاد داشت میکنم .مثل یه تیکه کاغذ که تو آسمون سردرگم هست وباد  باخودش این ور اون جا به جاش می‌کنه شدم ....یه آدم کاملا سردرگم که نمیدونه کجای زندگیش هست و از زندگی چی میخواد یه بار عاشق و یه بار فارغ یه بار عاشق درس و پیشرفت یه بار حالش از هرچی درسه و کتابه بهم میخوره واین وسط نگران عمر و جوانی هست که داره از دست می‌ره....نمی‌دونم باید چیکار کنم و ازکجا شروع کنم ‌‌ولی اینو خوب می‌دونم که باید شروع کنم من آدم ساکن بودم نیستم باید پیشرفت کنم فعلا هدفمو گذاشتن روی گرفتن لیسانس می‌دونم که میشه راهی طولانی در پیش دارم ولی میشه که بشه اینو مطمعنم اگر تا اینجا اومدی ازت خواهش میکنم واسه م دعا کن 🥰۱۴۰۰/۱۰/۰۱
ببین عزیزمن خود رسانه ها دارن میکن بهداشت و رعایت کنین و اگر علائمی هم ندارید میتونید داخل اجتماع با ...

همشهری جان تو هم نرو

اینجا امکانات کمتره نسبت ب شهرای بزرگ

من ک فک میکنم اگه بگیرم حتما میمیرم😥😥😥

واقعا خجالت نمیکشیده هنوز این سوال احماقه رو میپرسید؟؟؟؟ به خودتون رحم نمیکنید به کسایی دیگه رحم کنی ...

😐😐😐😐😐🤐🤐🤐

من از شااانس همه خریدامو خورد خورد کردم.

ولی جات بودم نمبرفتم.

واقعا ادم باید تماااام زورشو بزنه تا ابن ویروس ریشه کن بشه به امید خدا.

کم مونده هوا گرم شه این ویروسم فعالیتش کم شه نالود شه ان شاءالله

تظاهر میکنم به زندگی کردن

منم تو بازار کار ضروری دارم انقد میترسم بخدا انقد مترسم میخوام کلا خودمو پوشش بدم یه ربعی برم  و بیام

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
واقعا خجالت نمیکشیده هنوز این سوال احماقه رو میپرسید؟؟؟؟ به خودتون رحم نمیکنید به کسایی دیگه رحم کنی ...

خشم اژدها👹👹👹👹

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 31 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز