2777
2789
عنوان

عشق قدیمی

214 بازدید | 20 پست

من ۲ساله ازدواج کردم ولی قبلا عاشق یکی بودم ک الان بهم پیام داده من دارم ازدواج میکنم با یکی ک کارمنده منم براش آرزوی خوشبخت ی کردم ولی نمیدونم چرا دلم گرفت 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وقتی ازدواج کردی عشق قدیمی معنایی نداره

خواهشا درک کنید اینو🤕🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

خب یاد خاطرات قدیم افتادی

حالا اول خودت ازدواج کردی دیگه

غصه ای نداره، البته فرقی ک نداره

ولی میگم متاهل بودی دیگه

امیدی ک بهش نداشتی

خانومایی که در آستانه ازدواج هستن بخونن ، تیکر رسیدن به یه آرزوی قدیمی و بزرگ تا آخر امسال 💞 M

خیلی سخته ولی جوابشو نده اگه میخواستت الان همسرت بود

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟

با وجود تاهل دلت گرفته 

اون از دیشب که طرف با افتخار میگه عاشق برادرشوهرم شدم 

اینم از این 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))