دوستای گلم هر چی تو گوگل سرچ کردم موفق نشدم پزشک طب سنتی پیدا کنم که کارش خوب باشه ک نتیجه بگیرم
شما ها پزشکی که کار بلد باشه سراغ دارین؟؟؟؟
خیلی نیاز دارم واسه همون مشکلم که وسواس فکری و فکر کردن به افکار منفیه
مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️🩹
برای برش دادن فلزات دستگاه برش CNC هواگاز پلاسما بسیار گزینه خوبیه. ولی در مورد سنگها باید گفت که دستگاه cnc سنگ مخصوص این کاره که توسط اون میشه حتی پیکرتراشی و مجسمه سازی هم انجام داد. دستگاه cnc چوب هم برای حکاکی روی چوبه . حتی در نمای ساختمان ها که از چوب ترموود استفاده میشه این دستگاه کاربرد داره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️🩹
دکتر میرغضنفری تو تهرانه، عالیه، با مترو راحت میتونی بری، بعضی چیزا ارزش داره بخاطرش یکم سختی راه رو ...
عشقم الان تو نت سرچ کردم چقد نظرات مردم نسبت بهش بد بود همه شاکی بودن از نحوه ویزیت کردنش و میگن فوق العاده پولکیه و توجه به دردت نمیکنه😳
عشقم الان تو نت سرچ کردم چقد نظرات مردم نسبت بهش بد بود همه شاکی بودن از نحوه ویزیت کردنش و میگن فوق ...
نوبت دهیش رو نمیدونم ولی خواهرم و دخترخالم بیماریهایه بدی داشتن که باید همیشه دارویه شیمیایی مصرف میکردن اما با داروهایه گیاهی که دکتر میرغضنفری داد درمان شدن
من چند تا سوال می پرسم جواب بده گلم مطمئن شم غلبه ی سواد داری
عزیزم من ترس شدید دارم اونم بدون اینکه تو شرایط ترس باشم
استرس و اضطراب اصلا آرامش ندارم و بیشتر ترس اذیتم میکنه
عزیزم من ترس شدید دارم اونم بدون اینکه تو شرایط ترس باشم استرس و اضطراب اصلا آرامش ندارم و بی ...
به نظر من که سودا رو که داری ؟بارداری ؟؟؟؟اگه باردار نیستی گل سرخ سنا مکی فلوس استفاده کن خیلی خوبه برات بادمجان خوردن هم خیلی خوبه برات میری حمام نوره بمال بدنت هروز صبح که از خواب بیداری میشی به اندازه یه انگشت پیچ عسل بخوره گلم