2777
2789
عنوان

لکه های نوزاد

149 بازدید | 15 پست

مامانا توروخدا کمکم کنین.بگین همچی تجربه ای دارین یا نه.

دخترم از ۲۰روزگی سه تا لکه ی قهوه ای توی بدنش داشت.الان نزدیک ۵ماهشه این لکه ها خیلی زیاد شده.نزدیک ۳۰تا.۹تاش به اندازه نخوده.شاید یه ذره بزرگتر.

۳تا دکتر بردمش.میگن چون خودتونم از این لکه ها دارین موردی نیست.

توی اینترنت خوندم نشونه بیماریه بدیه.دارم دق میکنم.

منو پدرش از این لکه ها داریم.

امروز نگاه کردم یه دونه بزرگ به اندازه دو بند انگشت رو لپش دراومده.

چکار کنم؟دارم دیوونه میشم بخدا.

یه ویتامین از بدنش کمه

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است❤

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

مطمئنی؟همچی موردی براتون پیش اومده؟

بچه هام دارن .اولی رو ران پاش داره .مولتی اصن نمیخوره .بدغذاهم هست هرچیزی رو نمیخوره.گفتن یه ویتامین از بدنش کمه این لکه رو زده

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است❤
آخه واسه شما یکیه.واسه دختر من داره هی زیادتر میشه.

نه یکی نیس .تو کمرشم زده .کنار گوشش .رو پوست کمرشم یه لکه سفید افتاده اسمشو یادم رفته .سفید تر پوست خودشه

نه.کبودی نیست. آره.هم بدن خودم هم شوهرم اینجوریه.

خودتون برید دکتر لابد یه بیماری پوستی هست که سرایت میکنه 

چون همتون دارین 

اگه فقط شما داشتی میشد گفت ارثیه ولی شوهرت ربطی به ارث شما نداره حتما از یکیتون سرایت کرده به بقیه

حواست باشه!
آخه واسه شما یکیه.واسه دختر من داره هی زیادتر میشه.

بچه من حساسیتم داشت.کل صورتش تاول زده بود .دونه هاش اب میداد و میخاروند و خون میرفت ازش.تا ۸ ماه صورتش پر بود .انقدر بدجور بود.بعد دونه ها رفت لکه افتاد رو بدنش .کنار التش هم هس