2777
2789
عنوان

بد غذایی نی نی

94 بازدید | 19 پست

سلام دوستان 

دختر من چهارده ماهشه اصلا غذای جامد نمیخوره همش اوق میزنه و میخاد خفه بشه باید غذای پوره و له شده و میکس شده بدم واقعا نمیدونم باید چکار کنم اگه هم بخام غذای جامد بدم نمیخوره و گرسنه میمونه و هی شیر خودمو میخوره..بچه دوستم هم سن دختر منه برنج و کباب میخوره قشنگگگگگگ قورت میده پایین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا بچه خاله من برعکس بود هنوز یادش می افتم هنگ میکنم. از همون موقع نوزادیش غذای روان نمیخورد. خالم شیر خشکشو با دو قاشق آب قاطی میکرد مثل خمیر میشد با قاشق شیر خشک میخورد. باز خداروشکر آب خالی رو با شیشه میخورد. تا حالا تو عمرت همچین چیزی شنیده بودی😳

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده

دختر من غذای سفتو از یازده ماهگی میخورد حتی غذای سفره بعد تولدش اسهال شد یکم بیشتر میکس کردم الان نزدیک ۳هفتس سرماخورده شدید دندونشم میاد هر چیزی بدم عوق میزنع ‌ مجبورم کامل میکس میکس کنم ‌ خیلیییی بد غذایی خیلییی . همشون وزن کم می‌کنه ‌وتو ۳ما ۷۰۰گرم وزن کم کرد 

مینا قری هستم
دختر من تازه می ایسته و دستاشو ول میکنه اما یه قدم برمیداره میشینه برای اینمممممم دارم دیوونه میشم

تا ی ماه دیگه راه میفته مطمئنی باش

دختر منم اولش اینجوری بود بعد کم کم راه افتاد . دستشو بگیر باهاش تمرین کن

مینا قری هستم
آخه با این مدل غذا خوردن باید چکار کنیم

اگه مشکل دندون یا خلط یا رفلاکس ندارع شده ی قاشقم بدی بده تا عادت کنه ‌ . اولمیکسشو کمتر کن بعد کم کم با پشت قاشق له کن بعد با دست بده بعد کلا به نکن . اینا زمان می‌بره ولی مقاومت کن ‌ 

مینا قری هستم