2777
2789
عنوان

رازهای زنانگی و معشوقه بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 101386 بازدید | 3950 پست
با اجازه مطهره جان، برای کسانی که می خوان اخلاقشون خوب بشه،ذکر یا مبدل توصیه شده که هر صبح ۶۷مرتبه ...

ممنون ازت عزیزدلم عالی بود🥰

دیگه هم واسه مطالب قشنگت از من اجازه نگیر⁦❤️⁩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی موقع ها حساسیت آدم بخاطر اینه که یه لغزشایی از طرف مقابلش دیده و همیشه میترسه که تکرار بشه. و ت ...

خیلی ممنون واقعا درست میگی

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....
خیلی مهربونه خیلی عاشقه اگ بگم ستاره تو آسمونو میخام دیروقتم باشه برام میاره

خوب دختر خوب هر روز خدا رو بخاطر داشتنش شکر کن. از زندگیت لذت ببر. زن خوب و کاملی باش. روز به روز هم سعی کن بهتر باشی. افکار منفی هم از خودت دور کن. همین سایت بعضی از موضوعاش آدمو بدبین میکنه سعی کن اصلا تو اینجور تاپیکا نری. انشاالله که عشقتون پایدار باشه و  روز به روز بیشتر بشه. در ضمن سعی کن برا خودت یه سرگرمی داشته باشی که فکرای منفی نیاد سراغت.

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ
خیلی ممنون واقعا درست میگی

خواهش میکنم گلم

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ
خدا رو شکر که شوهر شما بهتر شده. امیدوارم منم موفق بشم. بخدا دلم برا خودش میسوزه که این همه کار میکن ...

هلمای گلم مگه ما واسه قدردانی کار میکنیم؟

اگه اینطور باشه که بدجور باختیم

هلمای گلم مگه ما واسه قدردانی کار میکنیم؟ اگه اینطور باشه که بدجور باختیم

نه عزیزم منظورمو بد رسوندم. آدم باید همیشه کاری کنه البته بنظر من که اول خدا ازش راضی باشه بعدم بنده خدا.

عزیزم حتما مطالبو مرور کنیا چون با این تفاسیر مشکل از همسرت نیست مشکل از وسواس فکری شماست این تاپ ...

باشه چشم ممنونم

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....
نه عزیزم منظورمو بد رسوندم. آدم باید همیشه کاری کنه البته بنظر من که اول خدا ازش راضی باشه بعدم بنده ...

بعد نداره که

خدا راضی باشه مهم نیست که بنده خدا راضی نباشه⁦☺️⁩

اونجایی که کاری واسه دیگران کردیو گفتی خدایا برای رضای تو کردم جوری فرار کن که حتی وقت نکنن ازت تشکر کنن

شاکر نبودن اونا اتفاقا خیلی برای شما عالیه

وای واقعا؟؟؟😂🤭 چه شکلی میدیدی منو؟! اصن دیدی منو؟!🤭

آره. نه شما تو دفتر بودی من بیرون مدرسه وایساده بودم

بعد نداره که خدا راضی باشه مهم نیست که بنده خدا راضی نباشه⁦☺️⁩ اونجایی که کاری واسه دیگران کردیو گ ...

خدا کنه منم یه روزی اینقدر قلب و روح بزرگی داشته باشم که دیگران برام مهم نباشن. واقعا درست همونه که شما میگی. ولی من هنوزم تو بعضی چیزا ناسپاسی دیگران اذیتم میکنه.