وای منم دقیقا آبو وایتکس تو آبپاش ریختمو پاشیدم ب همه جا خونه.....حتی لباسا تخت خواب و رخت خوابا...همون موقه مشخص میشه خراب شده لباسا یا فردا بیدار شم میبینم گند رفته تو همشون یا چی؟؟؟همون موقه ک پاشیدم روشون هیچیشون نشد
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزم در وایتکس پیچوندنی نیست باید فشارش بدی به پایین بعد بپیچونی😅😅😅 منم تازه فهمیدم🤭🤭😅😅😅 وا ...
اره منم نمیدونستم تازه کشفش کردم میگم خداچرااینطوری شدن وایتکساجدیدن😂
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
نسبت وايتكس و آب يك به چهل و نه بايد باشه يعني خيلي كم وايتكس كه رنگ نبره
توهواهم میشه اسپری کرد واسه بچه ضررنداره؟
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
فكر كنم واسه ريه هاش بده بازم از پزشك بپرسي بهتره چون وايتكس بوش قويه
اها.باشه ممنون.بعداین محلول روبه همه جامیشه اسپری کرد یعنی کلیدوکیفوکفشواینا؟اثرداره؟
به دستگيره در ورودي و اتاق خواب ته كفش كليد ... بزن
باشه ممنونم😘