2777
2789

وای منم دقیقا آبو وایتکس تو آبپاش ریختمو پاشیدم ب همه جا خونه.....حتی لباسا تخت خواب و رخت خوابا...همون موقه مشخص میشه خراب شده لباسا یا فردا بیدار شم میبینم گند رفته تو همشون یا چی؟؟؟همون موقه ک پاشیدم روشون هیچیشون نشد

در من انگار کسی در پی انکار من است...

منم بلوزنوگرفته بودم اولین باری بودک تنم کرده بودم برعکس همون روزم هوس ضدعفونی کردن ب سرم زد هرکاری ...

عزیزم در وایتکس پیچوندنی نیست باید فشارش بدی به پایین بعد بپیچونی😅😅😅 منم تازه فهمیدم🤭🤭😅😅😅 واسه خطرناک بودنش یه جوری درستش کردن بچه نتونه بازش کنه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم در وایتکس پیچوندنی نیست باید فشارش بدی به پایین بعد بپیچونی😅😅😅 منم تازه فهمیدم🤭🤭😅😅😅 وا ...

اره منم نمیدونستم تازه کشفش کردم میگم خداچرااینطوری شدن وایتکساجدیدن😂

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
نسبت وايتكس و آب يك به چهل و نه بايد باشه يعني خيلي كم وايتكس كه رنگ نبره

توهواهم میشه اسپری کرد واسه بچه ضررنداره؟

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
توهواهم میشه اسپری کرد واسه بچه ضررنداره؟

فكر كنم واسه ريه هاش بده 

بازم از پزشك بپرسي بهتره 

چون وايتكس بوش قويه

زمستان رفت اما من بهاراني نميبينم،بر اين تكرار در تكرار پاياني نميبينم، به اميد روزهاي خوب براي همگي ...
فكر كنم واسه ريه هاش بده  بازم از پزشك بپرسي بهتره  چون وايتكس بوش قويه

اها.باشه ممنون.بعداین محلول روبه همه جامیشه اسپری کرد یعنی کلیدوکیفوکفشواینا؟اثرداره؟

اها.باشه ممنون.بعداین محلول روبه همه جامیشه اسپری کرد یعنی کلیدوکیفوکفشواینا؟اثرداره؟

اره ميتوني

فقط حواست باشه وايتكسش همون مقداري باشه كه گفتم وگرنه رنگ وسله هارو ميبره

الان من رو كتوني خودم اين محلولو زدم هيچي نشد 

زمستان رفت اما من بهاراني نميبينم،بر اين تكرار در تكرار پاياني نميبينم، به اميد روزهاي خوب براي همگي ...

به دستگيره در ورودي و اتاق خواب ته كفش 

كليد ... بزن

به دستگيره در ورودي و اتاق خواب ته كفش  كليد ... بزن

باشه ممنونم😘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز