shokret مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 905 عنوان خارش شدید واژن 109 بازدید | 12 پست من هرچن ماه ی بار دچارخارش واژن قسمت بیرونی میشم اونقدر خودمو میخارونم ک زخم میشه هرجادکتر رفتم داروهای تکراری دادن خسته شدم دیگ بخدا هر ۶ماه ی بار یا ۴ماه یا۲ماه همین آش و همین کاسه داغونم کرده میگن عفونت قارچیه من کاملا بهداشتمو رعایت میکنم خیلیم مواظبم اما این دفه ک داشتم ژل بانوان میزدم بدنمو احساس کردم یه جوش خیلییی ریز دستم خوزد بهش ینی ازچیه دفه های قبلم فک کنم همیجور بود ولی اهمیت ندادم الان ک داشتم نت نگاه میکردم میگم تبخال تناسلی نیست یه وقت؟چجوری میشه بفهمم ازمایش بدم باید؟کسی تبخال تناسلی داشته میدونه علائمش چیه؟ خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐 1398/12/10 | 03:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11644 جوش ریزبیشتربه زگیل میخوره 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
4404aylin عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 26744 باپنبه وبتاردین روزی چن بار اون قسمتوشستشوبده زخمش وخارشش کم میشه دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
مامانل عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 13560 نت که تشخیص پزشکی نداره. خوبه حالا نت بهت نگفته چیز بدتریه. گندش کردیعزیز خارش داشتی عسل طبیعی و آبلیمو طبیعی .
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11644 شیاف فیتوواژکس میگن خوبه براعفونت واژینال 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
shokret مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 905 نت که تشخیص پزشکی نداره. خوبه حالا نت بهت نگفته چیز بدتریه. گندش کردی عزیز خارش داشتی ... وقتی دکتررا تشخیص درست نمیدن همینه دیگه ادم به همه چی شک میکنه خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐
shokret مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 905 باپنبه وبتاردین روزی چن بار اون قسمتوشستشوبده زخمش وخارشش کم میشه دیگ خسته شدم ۲سه ساله درگیرم بخدا دنبال راهکار قطعیم خیلی درد بدیه اونقدری ک خودمو میحارونم پاهام تیرمیکشه یهو بی هس میشه😓🤤 خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐
مامانل عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 13560 وقتی دکتررا تشخیص درست نمیدن همینه دیگه ادم به همه چی شک میکنه هیچ موقع واست دردت نرو نت اشتباه بزرگ قبلا من. یه خرده طب سنتی یاد بگیری کمکته. نت همیشه میگه شما سرطان داری 😂😂
4404aylin عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 26744 دیگ خسته شدم ۲سه ساله درگیرم بخدا دنبال راهکار قطعیم خیلی درد بدیه اونقدری ک خودمو میحارونم پاهام تی ... من خودم سه شبه پمادلکورکس استفاده میکنم خیلی بهترشدم دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
مامانل عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 13560 1. یه خرده سیستم دفاعی بدن رو قوی کن. 2. به غذاهات در حد کم سرکه طبیعی یا آبلیمو طبیعی برن . نه خیلی ترش بشه. ملس باشه
shokret مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 905 من خودم سه شبه پمادلکورکس استفاده میکنم خیلی بهترشدم مال چیه این پماد؟ خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐
4404aylin عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 26744 مال چیه این پماد؟ عفونت شدید،بوی بدواژن،خارش،سوزش،نزدیکی دردناک دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
shokret مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 905 عفونت شدید،بوی بدواژن،خارش،سوزش،نزدیکی دردناک مرسی خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐