2777
2789
عنوان

‌خارش شدید واژن

109 بازدید | 12 پست

من هرچن ماه ی بار دچارخارش واژن قسمت بیرونی میشم اونقدر خودمو میخارونم ک زخم میشه هرجادکتر رفتم داروهای تکراری دادن خسته شدم دیگ بخدا هر ۶ماه ی بار یا ۴ماه یا۲ماه همین آش و همین کاسه داغونم کرده میگن عفونت قارچیه من کاملا بهداشتمو رعایت میکنم خیلیم مواظبم اما این دفه ک داشتم ژل بانوان میزدم بدنمو احساس کردم یه جوش خیلییی ریز دستم خوزد بهش ینی ازچیه دفه های قبلم فک کنم همیجور بود ولی اهمیت ندادم الان ک داشتم نت نگاه میکردم میگم تبخال تناسلی نیست یه وقت؟چجوری میشه بفهمم ازمایش بدم باید؟کسی تبخال تناسلی داشته میدونه علائمش چیه؟

خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐

جوش ریزبیشتربه زگیل میخوره

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیاف فیتوواژکس میگن خوبه براعفونت واژینال

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
نت که تشخیص پزشکی نداره. خوبه حالا نت بهت نگفته  چیز بدتریه. گندش کردی عزیز خارش  داشتی ...

وقتی دکتررا تشخیص درست نمیدن همینه دیگه ادم به همه چی شک میکنه

باپنبه وبتاردین روزی چن بار اون قسمتوشستشوبده زخمش وخارشش کم میشه

دیگ خسته شدم ۲سه ساله درگیرم بخدا دنبال راهکار قطعیم خیلی درد بدیه اونقدری ک خودمو میحارونم پاهام تیرمیکشه یهو بی هس میشه😓🤤

وقتی دکتررا تشخیص درست نمیدن همینه دیگه ادم به همه چی شک میکنه

هیچ موقع واست دردت نرو نت اشتباه  بزرگ قبلا من.  یه خرده طب سنتی یاد بگیری کمکته.  نت همیشه میگه شما سرطان داری 

😂😂

دیگ خسته شدم ۲سه ساله درگیرم بخدا دنبال راهکار قطعیم خیلی درد بدیه اونقدری ک خودمو میحارونم پاهام تی ...

من خودم سه شبه پمادلکورکس استفاده میکنم خیلی بهترشدم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔