2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها الان حوادث میخوندم چقدر مردای عوضی که زناشونو کشتن زیاد شده بخدا استارتر جان اگه جونت در خطره طلاق بگیر طرف مرده راحت رفته صیغه کرده زنش اعتراض کرده جلو دوتا بچش ضربه مغزیش کرده اینا حیوونن 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دوس داشتم ،خودشم خیلی بچه هارو دوس داره ،اشتباه کردم ولی ،بچه دستا پامو بسته الان

منم دوس دارم ولی باشوهرم مشکل دارم ترس از بدبخت شدن یه بچه رو دارم میخوام الان که بچه ندارم جداشم شماهم باید فکرعواقبش می بودی دارید بخاطر دوس داشتن بچه یه طفل معصومو بچه طلاق میکنید 

ن هیچ مشکل اقتصادی نداریم

چی بگم 

پس دردش چیه عصبیه اینقد؟

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
تروخدا طلاق نگير بشين باهاش صحبت كن بزار پدر بالا سر بچه ت باشه

عزیرم وقتی تهدید به زدنش میکنه طوری که نتونه بیمارستان خوبش کنه چطور زندگی کنه 🤔

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍
تروخدا طلاق نگير بشين باهاش صحبت كن بزار پدر بالا سر بچه ت باشه

حرف منو نمیفهمه براش معنی نداره هیچی منطق خودشو داره ،مثلت بچه لیوان اب میوه دستشه میخام بگیرم بچه س دیگه لجبازی میکنه نمیده گریه میکنه میگه چرا بچه رو اذیت میکنه من تو خونه ارامش میخام خونه کثیف باشه ولی بچه گریه نکنه ،یعنی چی این ،ب نظرتون بچه رو باید اینقد رها کرد هر کار دلش میخاد بکنه ؟؟؟

من ٢ سال ازشوهرم جدا بودم با ٢ تا بچه از بدترين روزاي عمرم بود كه خدا رو شكر مشكلم حل شد برگشتم سر ز ...

خو منم میگم شاید ب خودش بیاد شاید درست شد ،نشدم نشد خانوادم هستن ،بعدشم نمیخوام بچه شاهد دعوای ما باشه بخدا بچم وقتی گریه میکرد از ترس ،تازه من اصن جواب نمیدم سکوت میکنم ولی اون حرفی نمیمونه ک نگه