2777
2789
عنوان

طلاق

224 بازدید | 22 پست

ی پسر ۱۹ماهه دارم ،رابطه خوبی با شوهرم ندارم ،سر چیزای بیخود بهم گیر میده زور میگه سر مسایل بچه خیلی بحث میکنه تازگیا چک و لگد میزنه و تو عصبانیت میگه روزگارتو سیاه میکنم یا یجوری میزنم ک هیچ بیمارستانی حالتو خوب نکنه ،یا ی کاری میکنم مثه از ترس مثه موش شی یا بزاری بری ،چند بار تصمیم ب طلاق گرفتم ولی در حد حرف بوده و آشتی کردیم ،چکاررکنم طلاق بگیرم ؟؟هیچی ام نمیخوام فقط میخوام راحت شم از این زندگی کوفتی ،میدونم دوسم نداره ،ن بغلی ن حرف احساسی ن رابطه ای هیچی ..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم شاید بخاطر فشاراس اقتصادی و سایر فشاراس.درست میشه کاری به کارش نداشته باش پشیمون شه از کاراش

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

بچسپ بچتوبزرگ کن ...حداقل پدرش بالاسرش

مطلقه بشی بایه بچه..

میخوای چ کنی

اشتباه منوتکرار نکن

صبر بهترین راه حل مشکلات

فعلا ک درد هیچی از ک.رونا بدتر نیست

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............