2789
عنوان

چیکار کنم

107 بازدید | 13 پست

شوهرم میخااد به یکی ۱۰۰میلیون قرض بده

۱ ماهه دیگه بهمون پس بده اما من بهش اعتماد ندارم هیی به شوهرم میگم نده اینا میگه منم ته دلم راضی نیست اما رو دروایسی دارم باهاش

مرده هم زنش کلی طلا داره منم میگم به شوهرم زنش بره طلاهاشو بفروشه چکشو بده به زنش برای یه ماه دیگه نه ما

سر اینکه  من چرا بهش گفتم اینکارو نکن دلخور شده یکم 😒😒

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره الان دلخور بشه بهتره تا بعدا پولتونو بخورن

میخواد پولو بهش بده یارو هم ادمی نیست که پولو بخوره اما آینده ی نامعلومی داره ممکنه بیافته بمیره😐چکش پاس نشه من میگم از زنش سفته بگیریم

عزیز ادم به غریبه این همه پول نمیده به طرف بگه ندارم تمام 

نمیشه بگه ندارم چون طرف میدونه

این مورد دقیقا از اون جاهایی هست که خانوما با تخصص و مهارت ویژه ای که دارن دعوا راه بندازن

😐😐هن؟

این مورد دقیقا از اون جاهایی هست که خانوما با تخصص و مهارت ویژه ای که دارن دعوا راه بندازن

من رشته ام حقوق هست و سرو کارم با اینچیزاس،اصلاااا توصیه نمی کنم بدین واگه دادین حتمااااا یه نوشته ای بگیرین ازش که قرض دادین بهش،البته99درصد هم فاتحه پول رو بخونین

من رشته ام حقوق هست و سرو کارم با اینچیزاس،اصلاااا توصیه نمی کنم بدین واگه دادین حتمااااا یه نوشته ا ...

مبگه چک میدم چک رو هم خودش نکشیده مال یکی دیگه است 

وااای خاک عالم ۱۰۰ میلیون اگه بدی دیگه رنگشو نمیبینی شوهرتو راضی کن بهش بگو که این روزها به هیچکس نمیشه اعتماد کرد عشقم به یه نفر ۱۰ میلیون داده همش امروز فردا میکنه ۱۰۰ میلیون پول کمی نیست مواظب باشید این اشتباه نکنید

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        
مبگه چک میدم چک رو هم خودش نکشیده مال یکی دیگه است 

یه کم کار بو داری هست،اگه چک داد حتمااااا اونی که بهش پول میدین پشت چک رو امضا کنه و پشت امضا بشه،حتی اگه چک در وجه حامل باشه،بعضا این چک‌ها سرقتی و... هست

وااای نه همچنین کار نکنید مطمن باش این کلاهبرداری هس چک مال کسی دیگه باشه آخه یکی اشنایی ما مامور زندان هس گفت یه نفر گرفتن به مردم چک میفروخته میخوخد سرتون کلاه بذاره شوهرت چقدر دیونه است بهش بگهین ما خودمون پول لازم داریم

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝