2777
2789
عنوان

بگم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 17 پست
خیلی نشون دادم اصل جلوی اون نمیدونم چرا اینقدر گاف میدم😑اونم خیلی بهم نگاه میکنه ولی کلا خیلی حرف ن ...

یکم تو جمع باهاش صمیمی شو از این که این روزا چیکارا میکنی ازش تعریف کن چقد کتت مثلا قشنگه.خون گرم باشه خیلی خون گرم بودن و صمیمی بودنت به چشم میاد

من فقط بهش گفتم سلام ، حالتون خوبه پسرخاله😊 اونم دیگه جواب دادو ول نکرد😂😂😂 تا چند روز بعدش ک پیش ...

😂😂😂خوشبخت باشی عزیزم همیشه😘😘

واسع منم دعا کن دیگه خیلی خسته شدم 

واقعا کار سختیه اما انگار تنها راه ممکن فقط اگه جواب داد مرسی ممنون و یخورده حال و احوال پرسی بعد به کل دیگه حرف نزد و پیشنهاد رفتن به تلگرام نداد چیکار کنم؟ ضایع نمیشم؟ من یقیین دارم میدونه عاشقشم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یکم تو جمع باهاش صمیمی شو از این که این روزا چیکارا میکنی ازش تعریف کن چقد کتت مثلا قشنگه.خون گرم با ...

اره من همش جلوش ارومم اصلا باهاش یک کلمه حرف نمی زنم شاید خیلی مسخره باشه ولی یبار اسمم رو به زبون آورد تا یک سال تو رویا بودم باید یک جورایی بهش نزدیک شم با این که بعضی موقع ها بد حالم رو میگیره