دریاآسمانی مدیر عضویت: 1397/08/17 تعداد پست: 114 عنوان زندگی زناشویی... | مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 37 پست زندگیم خیلی دچار چالش شدهحس میکنم بقیه اندازه من مشکل ندارن...شما از زندگیتون راضی هستین ؟ همسرتون خوبه ؟ اخلاقاش آزارتون نمیده ؟ 1398/12/10 | 00:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
98sakina عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1353 اره ولی همسن و سالای خودم فکر نمیکنم انقدر مشکل داشتع باشن.... هم تو زندگی پدر ومادرم پررر از مشکله ... منم همین فکرو میکردم ومیکنم ولی باطن زندگی خودمو باظاهر زندگی اونا قضاوت کردم!!زندگی نازنینمو به گند کشیدم من یکسال ونیمه ازدواح کردم باهمسر دعوامون شد مثله همیه زنو شوهرا ولی الان ۲۳روزه گذاشته رفته نمیدونم کجاست جواب تلفن پیامم نمیده بچه هم ندارم اینو گفتم بدونی شاید لباس پوشیدن آرایش کردنم طوریه که فک میکنی ازدور دردی ندارم ولی اینطور نیست هیچکس اونطوری که تو ظاهر نشون میده نیست منم خیلی میگفتم فلانی بامن عروسی کرد اینطوره اونطوره ای کاش یادبگیریم بجایه فکربه خوشبختی دیگران به چگونه خوشبخت شدن خودمون فک کنیم
صبحدم23 عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 12910 شوهر من کلللی قهر میکنه😑😒 بهتر ۵ دیقه از دستش راحتی....ما دعوا میکنیم میاد میچسبه سیریش بازی اشتی باش...بخدا اون لحظه میخام سیانور بخورم...از اینور ریده ب اعصابم از اونور میگ قهر نکن.....
khanom_hamsaramam عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 6364 خداروشکر عزیزم ان شالله همیشههه عالی بمونین فدات انشاالله خودتم خیلی زود همه مشکلاتت حل بشه ورضایتمند بشی از،زندگیت❤ همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
دریاآسمانی مدیر استارتر عضویت: 1397/08/17 تعداد پست: 114 خانمه امروز میگفت من هر جی از سوپری خریدم اول شستم بعد گذاشتم یخجال گفتم یا خدا یعنی قبلا همینجوری م ... منم همیشه میشورم
دریاآسمانی مدیر استارتر عضویت: 1397/08/17 تعداد پست: 114 بهتر ۵ دیقه از دستش راحتی....ما دعوا میکنیم میاد میچسبه سیریش بازی اشتی باش...بخدا اون لحظه می ... واای 😂😂 ینی این مردا مارو دیونه کردن
nazizi عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 2746 من با دلارامش جلسات مشاوره گرفتم خیلی خوب بود و نتیجه گرفتم این شماره شون هست :شماره تماس و واتس اپ : 09367245508