2777
2789
عنوان

زندگی زناشویی...

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دنبال اینی که بدبختی دیگرانو بشنوی که بگی تنها نیستی و اروم بگیری  یا به به و چه چه بشنوی ...

دنبال اینم یه آدمی مثل شما که همدلی بلد نیست و شرایط آدمارو نمیتونه درک کنه بیاد خودشو نشون بده :))

کیه که مشکل نداشته باشه شاید شما ازما خوشبختی هیچوقت ازرویه ظاهززندگی کسی قضاوت نکن

اره ولی همسن و سالای خودم فکر نمیکنم انقدر مشکل داشتع باشن.... هم تو زندگی پدر ومادرم پررر از مشکله و غصه زندگیشون رو میخورم هم خودم تو زندگی خودم... مشاورم هرچی میرم فایده ندارا

ماهم. من چند روزه احساس تنگی میکنم امشب دعوام کرد

منم صبح تنگی نفس داشتم گفتم بزیم تست بدم عصر پاهام درد میکرد باز گفتم بریم امشب یهو بهم گفت چقدبدنت داغع گفتم پاشو بریم نیای خودم تنها میرم یعنی انجنان قاطی کرداااا😂

واسه خونه دار شدنمون لطفا یدونه صلوات بفرستین ممنون عزیزان 💜💜💜💜
امار ۹۸ درصد طلاق و قهر از خونس

بابام میگه مثلا الان چه فرقی به حال من داره تو که قبل کرونا هم منو مجبور میکردی لباسامو بیرون درارم‌گوشیمم انقدر الکل زده بودی خرابش کرده بودی الان کرونا بودن نبودن فرقی داره؟😂

عزیزم ایرانی جماعت بگی من سرماخوردم میگه چیزی نیس که من سرطان دارم شمام اینو بدون مشکل داشتن یا نداش ...

واقعا نمیدونم چرا اینقدر مشکل دارم :)) ولی انقدر زیاد شده که تحملش از توانم خارجه و  واقعا نمیدونم چیکار کنم ؛ دلم میخواد طلاق بگیرم تنهای تنها زندگی کنم ولی بچه کوچیک دارم یکم سخته...

بابام میگه مثلا الان چه فرقی به حال من داره تو که قبل کرونا هم منو مجبور میکردی لباسامو بیرون درارم‌ ...

تو کرونا رو تو نطفه خفه کردی لنتی😂😂😂😂😂

واسه خونه دار شدنمون لطفا یدونه صلوات بفرستین ممنون عزیزان 💜💜💜💜
تو کرونا رو تو نطفه خفه کردی لنتی😂😂😂😂😂

خانمه امروز میگفت من هر جی از سوپری خریدم اول شستم بعد گذاشتم یخجال گفتم یا خدا یعنی قبلا همینجوری میزاشتی ؟بابام گفت بیا اونوقت تو منو الکلی کردی😂