2789
عنوان

خاطره بازی

119 بازدید | 14 پست

بیاید پایین ترین نمره دوران مدرستون رو بگین  

اگرم نمره پایین نداشتید ی خاطره از دوران مدرسه و معلما و شیطونی های دوران مدرستون رو بگیر  

ما که با اکیپمون تو مدرسه سراسر شیطونی و کرم ریزی به معلماس آخرم چون نمره هامون بالاست چیزی بهمون نمیگن  

خلاصه ک بیاید تجدید خاطره کنید...

۷۵صدم

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نميدونم تا ٣-٤ داشتم 

يه بار دستم پر اب بود خواستم بريزم روي دوستم اشتباهي ويختم رو ناظم😂 بعدشم در رفتم

خدای مهربونم ممنونم که منو به آرزوم رسوندی. میدونم که بقیه کاراهم خودت درست میکنی واسم و هوامو داری🙏😍

کلاس پنجم بودم ریاضی 3 شدم نصف کلاس یعنی کم شدن.جریمه شدیم 100 صفحه از برگه امتحانی بنویسیم.

منم اومدم خونه هی نوشتم.بابام گفت چیه این هی مینویسی. منم کفتم والا بچه های کلاس نمره کم گرفتن همه مونو جریمه کرده معلم😑

فرداش وسط راه مدرسه ب مامانم گفتم جریانو

همون جا زد تو سرم😑😑

ولی دانشگاه کلا دنبال نمره بودم 😅 برا 25صدم التماس میکردم مشروط نشم لهنتیییییی

فرزندم،از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم...امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها سالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز... روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد، این روزهادارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...!

ی امتحانک بوداززمین منم اون هفته وقت نکردم زمین بخونم فقط تونستم سه صفحه اولشوبخونم ک نیم نمره تونستم جواب بدم درموردسنگابوددقیق یادم نیس کدوم نوع بودفصل قبلش ی نوع سنگ دیگه بودمنم برای اینکه صفحم خالی نباشه مشخصات اون سنگارونوشتم بعددبیرمون نمرات اشتباهونوشته بودوقتی میخواسته جمع ببنده بجای نیم بهم چهارونیم داده بودامتحان ازپنج نمره بود 😆

یه کاری کردم که معلممون که تازه دماغ عمل کرده بود خورد زمین دماغش شکست..خووون کف سالن😓

حال ندارم کامل بگم

ولی عجب اسکلی بودم بیچاره گناه داااشت

تو مرا جان و جهانی❤💍❤M     من همینم که میبینی...مغازه نیستم که به سلیقت دکور بزنم.     به من نگین التماس دعا..تو بارگاه الهی بفهمن با من در ارتباطین براتون گرون تموم میشه😂😓.      فضای مجازی تا جایی خوبه که پای فامیلا توش باز نشه..که اگه باز بشه میشه فضای جاسوسی😐       ساعت۳صبح از پارتی بر میگردین خانوادتون چیزی بهتون نمیگن؟من۱۲به بعد نمیرم دسشویی که نفهمن بیدارم😕
ی امتحانک بوداززمین منم اون هفته وقت نکردم زمین بخونم فقط تونستم سه صفحه اولشوبخونم ک نیم نمره تونست ...

چه شانسی😂😂

تو مرا جان و جهانی❤💍❤M     من همینم که میبینی...مغازه نیستم که به سلیقت دکور بزنم.     به من نگین التماس دعا..تو بارگاه الهی بفهمن با من در ارتباطین براتون گرون تموم میشه😂😓.      فضای مجازی تا جایی خوبه که پای فامیلا توش باز نشه..که اگه باز بشه میشه فضای جاسوسی😐       ساعت۳صبح از پارتی بر میگردین خانوادتون چیزی بهتون نمیگن؟من۱۲به بعد نمیرم دسشویی که نفهمن بیدارم😕

خیلی قشنگه دوران مدرسه یه روزکه تعطیل شدیم

رفتیم منتظرسرویس کیفموگذاشتم شروع کردیم به بازی

یه قل دوقل یه هودیدم ماشینی واستادمنوصدازددیدم

دای ام هست منم ازخوشحالی کیفم روجاگذاشتم