پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 عنوان نمیدونم شوهرم چرا اعصبانیه 197 بازدید | 3 پست دو شبه بامن حرف نمیزنه دعوا داره امشب فک کنم با یکی از دوست هاش ناراحت شوده گوشیش رو جواب نمیده اخه من موندم من چیکار کردم با بچه هم دعوا داره 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 1398/12/10 | 00:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 دعا کنین چیز بدی نباشه نگرانم 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
تاابدعاشقتم عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 670 سر به سرش نزار خوب میشه.از یه جا داغونه یک عدد جیگرهستم😍😜
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 اخه خیلی بد رفتار می کنه حتی وقت خواب بهم کفت مواظب باش دستت به من نخوره 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍