2777
2789
عنوان

برم آرایشگاه یا نه؟؟کرونااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 64 پست

واي منم شديدا ارايشگاه لازمم😭😭😭😭😭😭

ولي ميترسم برم اصلا نميرم تا كرونا بره

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

خب اگه این دوره خدایی نکرده تا چند ماه ادامه داشته باشه نمیشه که زندگی مختل کرد؟؟

حالا بغیر از بحث آرایشگاه باید بشینیم تو خونه تا بره تا چندین ماه شاید؟؟

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگه این دوره خدایی نکرده تا چند ماه ادامه داشته باشه نمیشه که زندگی مختل کرد؟؟ حالا بغیر از بحث ...

پدر شوهر همسايمون امشب به خاطر كرونا فوت شد سالمم بود 

جنازشم تحويل نميدن 

جدي بگيريد خواهشا 

البته اصلاح ابروم جایی دیگه میرم که فک کنم تا قبل عید تعطیل بشه  منم سه ماهه اصلاح نکردم تا مد ...

نکن ۳ماه صبرکردی یکی دوماهم روش  خیلیم بهتر روغن زیتون اینام بزن پرپشت ترم بشه

منم ۳ماه ایناس نرفته بودم بخاطر عید دیگه کلری که شد موندم بعدعید

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
من ک با ابروهای پاچه بزی تردد میکنم و نمیرم😐

از من داغاااان 

داغااان 

ولی برای کوتاهی میگم فرصت خوبیه تمام وسایلم با الکل صدعفونی میشه دیگه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خاهر من نرو سلامتین ارزشش بیشتره باور کنید خیلی جدیه ولی متاسفانه آمار درست ارائه نمیشه 

کاش دقیق گفته بودن که مردم اینقد سرسری نگرفته بودن

طراحی چهره انجام میدم👩‍🎨پیج نقاشیم_manzarart 

منم میخواستم فردا برم برم آرایشگاه نمیرم،ولی چرا میگن این هفته خیلی خطرناکه؟

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
پدر شوهر همسايمون امشب به خاطر كرونا فوت شد سالمم بود  جنازشم تحويل نميدن  جدي بگيريد خو ...

همه جامیگی استرس میدی بهمون

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
از من داغاااان  داغااان  ولی برای کوتاهی میگم فرصت خوبیه تمام وسایلم با الکل صدعفونی میش ...

شما انگار دلت میخواد کار خودتو بکنی.نظر سنجی واس چیه پس😷😐

طراحی چهره انجام میدم👩‍🎨پیج نقاشیم_manzarart