2777
2789
عنوان

بچه هااا😢

167 بازدید | 16 پست

کرونا گرفتیم چی کار کنیم؟

من گلوم درد میکنه عطسه میکنم یکمم ابریزش بینی دارم سرفه ندارم یعنی من کرونا گرفتم؟

میترسم

کسی هست گرفته باشه بهتر شده باشه

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

علائم سرماخوردگیه انقدتلقین نکنیدب خودتون..من سرفه های کرونارویه دکترگرفته بودازمریضش اگاهی بده ک اگ همچین سرفه هایی داشتین بیاین دکتر..خیلی عجیب بودسرفه هاش وترسناک😨😨😣😣

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘
اره من پارسال گرفتم خیلی خوب بود بیخی خواهر الان نضف ملت فکر میکنن کرونا کرفتن کلا ۲۸۰۰ نفر تو دن ...

واقعا. خود چین چهل هزارتا نمرده مگه

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
اره من پارسال گرفتم خیلی خوب بود بیخی خواهر الان نضف ملت فکر میکنن کرونا کرفتن کلا ۲۸۰۰ نفر تو دن ...

نمیخام بمیرم دلم گرفته 

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
علائم سرماخوردگیه انقدتلقین نکنیدب خودتون..من سرفه های کرونارویه دکترگرفته بودازمریضش اگاهی بده ک اگ ...

یعنی چطوری اخه منم بد سرفه میکنم یعنی 

الان دارم سرفه میکنم 

میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید
یعنی چطوری اخه منم بد سرفه میکنم یعنی  الان دارم سرفه میکنم

تک تک سرفه میکرد..اصلاتابحال همچین سرفه ایی ندیده بودم..یاشایدم زنه خودش بدسرفه میکرد نمیدونم

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘
سرما خوردی عزیزم اینا که میگی علائم سرما خوردگی من خودمم الان گلو درد دارم نگران نباش سرما خوردی 😊 ...

به حق پنج تن آل عبا ایشالله ایرانم مردم ایرانم زود از این بیماری خلاص شن 

با ۵ کیلو سبزی اش میپزم 

مگه من چند سالمه بمیرم اخه همش ۲۰ سالمه ۴ ساله ازدواج کردم چی دیدم که زود بمیرم

تک تک سرفه میکرد..اصلاتابحال همچین سرفه ایی ندیده بودم..یاشایدم زنه خودش بدسرفه میکرد نمیدونم

کو فیلمش