masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 عنوان بچه هااا😢 167 بازدید | 16 پست کرونا گرفتیم چی کار کنیم؟من گلوم درد میکنه عطسه میکنم یکمم ابریزش بینی دارم سرفه ندارم یعنی من کرونا گرفتم؟میترسمکسی هست گرفته باشه بهتر شده باشه گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 1398/12/09 | 23:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sara1990 عضویت: 1396/04/09 تعداد پست: 17942 اره من پارسال گرفتم خیلی خوب بودبیخی خواهرالان نضف ملت فکر میکنن کرونا کرفتنکلا ۲۸۰۰ نفر تو دنیا مردن چتونه اخه I am a queen because I have a cute mad king
fati_011 عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 5817 نگرفتی بابا سرماخوردگیه هر کی دره شه سه دره...امشو مه دل غصه دره...چرخ و فلک بازی نده...
mamanmobiiin عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 3987 علائم سرماخوردگیه انقدتلقین نکنیدب خودتون..من سرفه های کرونارویه دکترگرفته بودازمریضش اگاهی بده ک اگ همچین سرفه هایی داشتین بیاین دکتر..خیلی عجیب بودسرفه هاش وترسناک😨😨😣😣 روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘
آسمون۰ریسمون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 6194 اره من پارسال گرفتم خیلی خوب بود بیخی خواهر الان نضف ملت فکر میکنن کرونا کرفتن کلا ۲۸۰۰ نفر تو دن ... واقعا. خود چین چهل هزارتا نمرده مگه تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍
mamanamirmahammad عضویت: 1397/08/17 تعداد پست: 17797 من که یه هفتست داغونمآبریزش بینی،سرفه شدید،گلودرد،سردرد،بیحالیهنوز ولی زندم درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 اره من پارسال گرفتم خیلی خوب بود بیخی خواهر الان نضف ملت فکر میکنن کرونا کرفتن کلا ۲۸۰۰ نفر تو دن ... نمیخام بمیرم دلم گرفته گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
تورک_قیزی78 عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 130 سرما خوردی عزیزم اینا که میگی علائم سرما خوردگی من خودمم الان گلو درد دارم نگران نباش سرما خوردی😊انشاالله که این مهمون ناخونده هم گورشو گم میکنه
آلاااااا عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 5673 علائم سرماخوردگیه انقدتلقین نکنیدب خودتون..من سرفه های کرونارویه دکترگرفته بودازمریضش اگاهی بده ک اگ ... یعنی چطوری اخه منم بد سرفه میکنم یعنی الان دارم سرفه میکنم میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 نگرفتی بابا سرماخوردگیه جدا؟خداروشکر گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
sara1990 عضویت: 1396/04/09 تعداد پست: 17942 واقعا. خود چین چهل هزارتا نمرده مگه چیزی که من خوندم نه ۸۰ هزارنفر کرفتن ۲۸۰۰ نفر مردن I am a queen because I have a cute mad king
mamanmobiiin عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 3987 یعنی چطوری اخه منم بد سرفه میکنم یعنی الان دارم سرفه میکنم تک تک سرفه میکرد..اصلاتابحال همچین سرفه ایی ندیده بودم..یاشایدم زنه خودش بدسرفه میکرد نمیدونم روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 سرما خوردی عزیزم اینا که میگی علائم سرما خوردگی من خودمم الان گلو درد دارم نگران نباش سرما خوردی 😊 ... به حق پنج تن آل عبا ایشالله ایرانم مردم ایرانم زود از این بیماری خلاص شن با ۵ کیلو سبزی اش میپزم مگه من چند سالمه بمیرم اخه همش ۲۰ سالمه ۴ ساله ازدواج کردم چی دیدم که زود بمیرم گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 تک تک سرفه میکرد..اصلاتابحال همچین سرفه ایی ندیده بودم..یاشایدم زنه خودش بدسرفه میکرد نمیدونم کو فیلمش گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔