2821
2789
عنوان

کولیک نوزاد

68 بازدید | 9 پست

سلام کولیک علائمش چیه و چیکار میکنید در اون مواقع بچه اروم شه

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بچه قرمز میشه و به خود ش میپیچه ،قطره کولیکشو بش بدین و تو بغل از شکم بگیرین تا اروم شه

پسرم اینطوریه موقع ادرار و مدفوع ب خودش میپیچه گریه های شدیدددد میکنه و نمیتونم ارومش کنم بعد چنددیقه گریه بی وقفه اروم میشه بعدش دوبااااره شروع میشه از ۱۲ تا ۶ صبح اکثر مواقع اینجور میشه

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
پسرم اینطوریه موقع ادرار و مدفوع ب خودش میپیچه گریه های شدیدددد میکنه و نمیتونم ارومش کنم بعد چنددیق ...

تحمل کن عزیزم من دخترم هشت ماهشه هنوز شبا گریه میکنه گاهی کلافه میشم از دستش ،

تا خودش خوب نشه زیاد دارو اینا اثری نداره من دخترن 5ماهشه باز امروز گریه میکرد پدر منو دراورده 

وای خدا خودش کمک کنه ۲۶ روزشه از وقتی ب دنیا اومده خاب حرومم شده

تحمل کن عزیزم من دخترم هشت ماهشه هنوز شبا گریه میکنه گاهی کلافه میشم از دستش ،

ببخشید بچه شما تو بیرون روی هم مشکل داشت؟؟؟

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز