2777
2789
عنوان

دل مردگی

162 بازدید | 8 پست

احساس میکنم دیگ روزای خوبو نمیبینم 😭

احساس میکنم دیگ هیچ وقت هیچی درست نمیشه 

بااین که نامزدم الان باید بهترین روزای زندگیم باشه ولی بااین جامعه فک میکنم نمیتونم زندگی کنم احساس میکنم ی نفر میخواد همه ادما نباشن 

هیچ خوشی ای ندارم خیلی ناراحتم خیلی دلم گرفته دلم واس خودمو مردممو همه اون جونایی که تازه اول زندگیشونه میسوزه😭😭😭😭😭

آره منم دلم برا پسرم ميسوزه كه قراره توهمچين جايي بزرگ بشه

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خودت رو نباز 

قوی باش 

مادران ما روزهایی بسیار سخت تر از این گذراندن

این دوران به واسطه ی تی وی و فضای مجازی استرس بیشتری وارد میشه کنار بذار اگه اذیت میشی پیشنهاد می کنم کتاب بخون فیلم و سریالهای جذاب و رمانتیک ببین حالت خوب میشه

منن باخودم میگم هیچ وقت بچع نیارم تو این جامعه ولی زندگی بدون بچه ام خسته کنندس 😭

آره عزيزم غصه نخور خدا همه چي رو درست ميكنه

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

بچه ها این عمل رو انجام بدید به خانواده هاتون هم بگید انجام بدن تا این بلا رها بشیم

#توصیه به خواندن زیارت عاشورا

💎در زمان مرحوم میرزا محمد تقی شیرازی در سامرا بیماری خطرناکی به اسم وبا آمد که خیلی ها را کشت
شیعیان آن زمان وقتی پناه بردند به علماء وقت شیعه

🌱دستور داده شده که همه شیعیان 10 روز "زیارت عاشورا"  بخوانند و هدیه کنند به حضرت نرجس خاتون تا خداوند خطر وبا را ازشون برطرف بفرماید

شیعیان عمل کردند و نجات پیدا کردند
سنی ها هم وقتی علت نجات شیعیان را فهمیدند
عمل کردند و نجات پیدا کردند

🌸الان هم توصیه میگردد که به  این دستور عمل نمائید و تا حد امکان را نشر دهید

تا همه عزیزان هم وطن در کنار توصیه های دکتران و اطباء به قرائت زیارت عاشورا و هدیه دادن به حضرت نرجس خاتون عمل نمایند
و رفع خطر گردد

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...