2821
2789
چه امضا قشنگی من یکی از اون منتظرام که تو بی دریغ براش دعا کردی... دعای مادر گیراست. تو مادری. ان شا ...

فدات بشم عزیزم ان شالله به حق پنج تن خبر بارداریتو بدی همینجا😍😍😍😍

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یعنی که درد پریودی دارم میشه پریود نشم و باردار باشم،چون تو اقدامم

اهااا.اره من درد پریودی داشتم وبار داربودم ۱۵روز از وقت پریودیم گذشت خیلی درد داشتم ولی پریود نشدم وباردار شدم

ترشحاتتونم زیاد بود ؟ من دو روز دیگه موعدمه ولی ترشحاتم کمه

نه خیلییی

من فقط از همین درد پریودی متوجه شدم 

علائم دیگه بعداز ۷ هفته اومد سراغم

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
واقعا؟؟چجوری بود دردت؟؟

هر لحظه حس میکردم میخوام پریود بشم

ولی میگرفت ول میکرد

حتی پد گذاشتم و قرص خوردم

مطمئن بودم پریود‌ میشم

ولی نشدم بی بی گذاشتم مثبت بود

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
فدات بشم عزیزم ان شالله به حق پنج تن خبر بارداریتو بدی همینجا😍😍😍😍

دعام کن اصلا به این دوره امید ندارم

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
هر لحظه حس میکردم میخوام پریود بشم ولی میگرفت ول میکرد حتی پد گذاشتم و قرص خوردم مطمئن بودم پریود ...

خدا برات حفظش کنه ،به سلامتی بغلش بگیری.

چند روز بعد موعدت مثبت شد؟؟

خدا برات حفظش کنه ،به سلامتی بغلش بگیری. چند روز بعد موعدت مثبت شد؟؟

روز موعدم گلم

چند روز بعد اقدام دردتان شروع شد

یک روز قبل موعدم‌حس پریودی داشتم 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز