2777
2789
عنوان

گوشت میگیرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 50 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره میگیریم میپزیمش دیگه نمیشه خب نخورد اینارم نخوریم بدنمون ضعیف میشه

منکه برابارداریم داروهای تضعیف سیستم ایمنی هم میخورم ریه هامم حساسن باردارم هستم یعنی اوضاع بدی دارم☹

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

غذاهایی که کامل پخته میشن که مشکل ندارن!!!حتی نونو متخصص عفونی گفت چون تو تنور داغ پخته میشه مشکل نداره فقط خودتون مستقیم از شاطر بگیرید و دست چند نفر نده تا آخر برسه دست شما

من باردارم از مرغ هم متنفرم فقط گاها گوشت میزارم حالا هم حساس شدم دیگه هیچی

منم حاملم حساس نباش بشور بخور از قصابي مطمئن بخر 

داري وزن كم ميكني براي بچت ضرر نداره ؟ تا الان كمم كردي؟

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
نه موقعی که میندازنشون رو اهنی دم نونوایی☹

از نونوايي بخر كه دستكش دستش كنه ما به نانوامون تذكر داديم اونم رعايت ميكنه

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

ما تا اخر  فرودین  رو راحت داریم

حالا بعدش نمیدونم چی میشه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
منم حاملم حساس نباش بشور بخور از قصابي مطمئن بخر  داري وزن كم ميكني براي بچت ضرر نداره ؟ تا ال ...

نه  این امضام مال قبل بارداریمه اصلا قصد بارداری نداشتم اصلا نمیدونستمم باردارم 

اگه عوضشم نکردم چون دوبار باردارشدمو عوض کردم و هردوبار سقط شد خیلی سخت بود برام وقتی میدیدمش  اصلا ترسیدم عوضش کنم 

الانم چون ویار مرغ دارم اکثر غذام برنجه چاق شدم 🤣اینهمه وزن کم کردم اخرشم هیچ😐

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
نه  این امضام مال قبل بارداریمه اصلا قصد بارداری نداشتم اصلا نمیدونستمم باردارم  اگه عوضش ...

از دست تو 😂 

خيليً وقت پيش امضاتو ديدم دربه در دنبالت ميگشتم ببينم چجوري داري وزن كم ميكني الان ديدم پيدات كردم كلي ذوق كردم فكر ميكردم متخصص تغذيت گفته اشكال نداره وزن كم كني دلم الكي خوش كرده بودما😅😅