2777
2789
دستورشو بهم میدید لطفا😋😋😘

۴قاشق لپه و۵ قاشق  برنج جدا نیم پز کن

بعد باهم ترکیب کن یکم با گوشت کوبی چیزی نیم کوب کن+یکم سبزی کوفته ای حالا هرچی داشتی(تره+مرزه)‌‌‌

تو گوشت چرخ کرده پیاز با رنده ریز ریز بدون آب پیاز بریز 

کلیه مواد باهم ترکیب کن ورز بده کلا یه تخم مرغم بزن(من بدون تخم مرغ زدم خوب شده اما دستور  اصلیش تخم مرغ هستش) یکم آرد نخود داری بزن..

بعد کوفته هاتو درشت بردار وسطش رو سوراخ کن آلو و زرشک یا جدا جدا یا باهم طبق ذائقه ات بزار و کوفته ها رو ببندش.

از اونورم همزمان پیاز داغتو بزار سرخ شد رب و ادویه و نمکتو بزن‌ آب بریز زیرشکم کن ..

کوفته هات رو بنداز تو مواد ولی آب مواد داغ نباشه ک کوفته واااا نره...

وقتی کوفته رو گذاشتی تا ی ربع اصلا تکونشم نده ...درشم نبند 

بعد یه رب درشو نصفه ببند

تو اب کوفته هم میتونی کمی زرشک و آلو بریزی دل بخواه

کوفته#  

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز دارم انتخاب میکنم گیج شدم مثل اینکه امشب همو دوستان پلو و چلو گذاشتن😞

😸غذای نونی میخای یابرنجی ؟اینوبگی فک کنم بهترراهنماییت کنن

حالاکه میروی همراه جاده ها برگردو پس بده تنهایی مرا
تو ‌کوفته میشه سبزی دلمه ریخت؟؟؟؟

سبزی شناس نیستم معمولا میرم میگم سبزی فلان چیز رو بدید.

اما خودم سبزی کم بیارم میزنم تو مواد😂سبزی زیادی نمیخوادش یکی دو قاشق

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
سبزی شناس نیستم معمولا میرم میگم سبزی فلان چیز رو بدید. اما خودم سبزی کم بیارم میزنم تو مواد😂سبزی ...

مرسی عزیز😅

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
بگونفسم😘😘😘

اندازه ی یه پیاله لپه رو بذار نیم پز بشه (من بعدش با گوشت کوب میکوبم چون بچه هام دوست ندارن نمیخورن درسته باشه اما خب خوشمزه میشه)یه پیاله برنج یه پیاله سرخالی بلغور مقدارگوشت چرخ کرده ات  بسته به میل خودته برنجت ترجیحا نیم دانه باشه لپه نیم پز رو بریز تو ظرف بعد چرخ کرده و بلغور پاک شده و برنجت رو بریز یه پیاز بزرگ رنده کن توش دوتا تخم مرغ بزن 4تا قاشق آرد یه کم مرزه و نمک و فلفل و زرچوبه بریز و حسابی ورز بده تا یه دست بشه و شکل بگیره تو یه قابلمه یه پیاز بزرگ رو با روغن تفت بده بعد رب و 5تالیوان آب بریز بذار بجوشه وقتی جوش افتاد زیرش رو کم کن مواد کوفته ات رو یه کم بردار تو دستت گردش کن حالا اگه دوست داشتی وسطش آلو یا زرشک بذار آروم بندازش تو  آب و ربی که آماده کردی همه ی مواد کوفته ات رو اینجوری درست کن و بذار تو قابلمه بعد درش رو نیمه باز بذار تا کوفته هات وانرن یه ساعت بعد آب کوفته ات رو بچش و نمکش رو اندازه کن تا بینمک نباشه بعدش از رو حرارت  بردار و نوش جان کن. میتونی برای تزئینش از پیاز داغ و زرشک استفاده کنی این کوفته ی ما تبریزیاست

حرف و سخن نشخوار آدمیزاده دهن آدم زنده به علامت حیات دائم باید بجنبه یا با خوردن یا با حرف مفت👍👍👍👍👍
هنوز دارم انتخاب میکنم گیج شدم مثل اینکه امشب همو دوستان پلو و چلو گذاشتن😞

من آش گذاشتم یه پیشنهادم دادم کوکوی عدس 

حرف و سخن نشخوار آدمیزاده دهن آدم زنده به علامت حیات دائم باید بجنبه یا با خوردن یا با حرف مفت👍👍👍👍👍