_soniya_ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 72 عنوان قبولی کنکور 164 بازدید | 15 پست بچه ها با چه درصدایی میشه آموزش ابتدایی قبول شد از رشته ریاضی ؟تو شهرستان زندگی میکنم و احتمالا آموزش ابتدایی همینجا بیارنم همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند. من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند... 1398/12/09 | 17:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترشهرقصها عضویت: 1398/11/30 تعداد پست: 3903 لاقل بیشتر بخون در حد پزشکی بخون تا آموزش ابتدایی بیاری عاشِخِ لباشک🤪😼😋
_soniya_ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 72 مگه نباید فرهنگیان بیاری ؟ اره خب درصدات باید چن باشه همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند. من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند...
_soniya_ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 72 لاقل بیشتر بخون در حد پزشکی بخون تا آموزش ابتدایی بیاری از رشته ریاضی؟؟؟!!! همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند. من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند...
دخترشهرقصها عضویت: 1398/11/30 تعداد پست: 3903 از رشته ریاضی؟؟؟!!! حواسم نبود..خب لاقل در حد مهندسی بخون رشته های تاپ ..تا آموزش ابتدایی بیازی عاشِخِ لباشک🤪😼😋
_soniya_ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 72 حواسم نبود.. خب لاقل در حد مهندسی بخون رشته های تاپ ..تا آموزش ابتدایی بیازی درصد چی؟! همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند. من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند...
_soniya_ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 72 شرط معدل داره و تراز ۶۵۰۰ به بالا تراز رو چجوری میشه فهمید تراز کنکورو؟؟! همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند. من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند...
_soniya_ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 72 شرط معدل داره و تراز ۶۵۰۰ به بالا تراز گزینه دو با کنکور یکیه؟! همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند. من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند...
رژین۷۷ عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 165 تراز رو چجوری میشه فهمید تراز کنکورو؟؟! تو کارنامه کنکور میزنهتراز ۶۵۰۰ بالا محسوب میشهباید مثل چی بخونی 😐
_soniya_ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 72 تو کارنامه کنکور میزنه تراز ۶۵۰۰ بالا محسوب میشه باید مثل چی بخونی 😐 خب معادل چه درصدایی خبر نداری؟ همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند. من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند...
رژین۷۷ عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 165 خب معادل چه درصدایی خبر نداری؟ تخصصی ها همه بالای ۴۰عمومی ها همه بالای ۵۰ترجیحا زبان بالای ۶۰میشه حدود ۶۰۰۰ این
_soniya_ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 72 تخصصی ها همه بالای ۴۰ عمومی ها همه بالای ۵۰ ترجیحا زبان بالای ۶۰ میشه حدود ۶۰۰۰ این ن بابا از کنکور ریاضی فک نکنم اینقد سخت بگیرن این برای تجربی درسته همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند. من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند...