2777
2789

دوستان شوهرم کلی میوه و خیار گوجه و کاهو و اینا خریده همینطوری وسط اشپزخونه مونده نمیدونم اینارو باید همشو بشورم بعد بزارم یخچال؟؟!!😩 همینطوری بزارم یخچالم کرونایی میشه؟!!!

مادربزرگم میگف:هرموقع از خدا ناامید شدی حتما شیطون بغلت کرده!وقتی سایه شیطون نزدیک دیدی فوری بایست.سر سجاده بایستی و قامت ببندی قد شیطنتش بهت نمیرسه.فقد دست روی گوش هاش میزاره تا صدای لبیک گفتن به درگاه حق نشنوه.سجده که طولانی شد بدنش از تقلای بلندکردنت درد میگیره.ذکرتو بلند بگو بزا اون جیغ بکشه که نشنوه.کر و کور و فلجش کن حتی اگه تن خودت رو به ناتوانی بود.. ❤love it or leave it...❤.یا بهش عشق بورز یا ترکش کن❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوستان شوهرم کلی میوه و خیار گوجه و کاهو و اینا خریده همینطوری وسط اشپزخونه مونده نمیدونم اینارو بای ...

بذار تراس

به اندازه نیازت بیار خونه با آب و نمک و جوش شیرین یا محلول ضدعفونی کننده سبزیجات بشور

بذار تراس به اندازه نیازت بیار خونه با آب و نمک و جوش شیرین یا محلول ضدعفونی کننده سبزیجات بشور

تراس ندارم😞

مادربزرگم میگف:هرموقع از خدا ناامید شدی حتما شیطون بغلت کرده!وقتی سایه شیطون نزدیک دیدی فوری بایست.سر سجاده بایستی و قامت ببندی قد شیطنتش بهت نمیرسه.فقد دست روی گوش هاش میزاره تا صدای لبیک گفتن به درگاه حق نشنوه.سجده که طولانی شد بدنش از تقلای بلندکردنت درد میگیره.ذکرتو بلند بگو بزا اون جیغ بکشه که نشنوه.کر و کور و فلجش کن حتی اگه تن خودت رو به ناتوانی بود.. ❤love it or leave it...❤.یا بهش عشق بورز یا ترکش کن❤
حیاط یا انباری چی؟ جایی که خنک باشه خراب نشن آخه بشوری بذاری یخچال زود خراب میشه

واس همون ک خراب میشن موندم

حیاط دارم

زیر راه پله هم خنکه

میزارم اونجا

ممنون عزیزم😘

چییییشد جواب من خیلی منتظرم همش چکت میکنم تاپیکاتو..بگو دیگه

عکس پروفایلم مال قبل عمل بینیمه؛برش نداشتم چون منو با این میشناسن و من و شوهرمم تار افتادیم شناسایی نمیشیم..هرکی با ما مشکل داره؛مشکل گشا،ابولفضل😄     یاشاسین تبریز😍    دانشجوی تربیت معلم هستم😙حوصله بحث ندارم،اگه تو داری ریپلای نکن لطفا