2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میشورم میزارم رو بخاری  بالاخره صدتا دست میره تو کیسه تخمه

خب ادم نخوره که بهتره به نظرم ..مثلا من دوست ندارم ولی شوهرم عاشق تخمه است😔😔😔

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

دل مرغ با سیب زمینی و گوجه و اینا😁

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
اره همین الان خبرشو خوندم متاسفانه در دمای ۲۰درجه زیر صفر تا ۲سال زنده میمونه

اره میگن ویروس هوای سرده ولی تو گرما زنده نمیمونه به خاطر همین میگن نون موقع پخت ویروسم باشه میمیره ولی بدون.واسطه نون بخرید یعنی خودتون جمع کنید 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
خب ادم نخوره که بهتره به نظرم ..مثلا من دوست ندارم ولی شوهرم عاشق تخمه است😔😔😔

ماهم تخمه زیاد میخوریم این هفته اصلا نخریدم ولی اگه بخرمم میشورم با اینکه شهر ما فعلا خوشبختانه خبری از ویروس نکبت نیست

ماهم تخمه زیاد میخوریم این هفته اصلا نخریدم ولی اگه بخرمم میشورم با اینکه شهر ما فعلا خوشبختانه خبری ...

خدا کنه نباشه اصلا ولی با این سرعتی که مردم دارن پیش میرن همه جا رو آلوده میکنن با این سفرهای بی جاشون بازار گردی های بیخودشون😔😔