2777
2789
عنوان

باردار شدن

252 بازدید | 29 پست

سلام دوستان .خوبین؟ من دوماهه اقدام کردم برای بارداری.این ماه از روز هشتم سیکلم یک شب در میون اقدام داشتم.امروز سی امین روز سیکلمه.ماه قبل ۲۹ امین روز پریود شدم.الان یه لک کوچولو دیدم و خبری از پری نیست.بی بی هم زدم منفی بود‌.خیلی ناراحتم.واسترس دارم.هی میگم نکنه خودم یا شوهرم مشکل داریم😭

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

تا جایی که میدونم لک از علائم بارداریه همه بیبی چکا هم درست نیستن 

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘

اوووووه!دوماه خیلی زوده.مگه تنوره خواهر من؟😂😂😂😂😂

یکم صبر داشته باش.بدون استرس

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر ماه اقدام فقط ۲۰ درصد احتمال بارداری هست 

و تا ۶ ماه زیر ۳۰ سال کاملا طبیعی هست 

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

اگه مشکل خاصی نداری نگران نباش عزیزم من سه ماه اقدام بودم ماه چهارم شد

دقیقا اون سه ماه اول استرس داشتم و کلی بی بی چک استفاده کردم ولی ماه چهارم گفتم اصلا واسم مهم نیست میخواد بشه میخواد نشه بعد از ده روز که عقب انداختم یه بی بی زدم مثبت شد

بیخیال باش

هر ماه اقدام فقط ۲۰ درصد احتمال بارداری هست  و تا ۶ ماه زیر ۳۰ سال کاملا طبیعی هست

من سی سالمه.دوساله ونیمه ازدواج کردم.سه تا خواهرشوهر دارم که بلافاصله بعد ازدواج بچه دار شدن اونم دوتا دوتا پشت سرهم.بعد کل فامیلاشون میگن عروستون نازاس.خیلی استرس دارم اقدام نکرده این حرفا روشنیدم 😥

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
من سی سالمه.دوساله ونیمه ازدواج کردم.سه تا خواهرشوهر دارم که بلافاصله بعد ازدواج بچه دار شدن اونم دو ...

اوووووووف امان از حرف مردم اماااااان 

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3981694/درد-و-دل?postId=126214670

فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد.....                                                   باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍
من سی سالمه.دوساله ونیمه ازدواج کردم.سه تا خواهرشوهر دارم که بلافاصله بعد ازدواج بچه دار شدن اونم دو ...

عزیزم واقعا دوماه خیلی زمان کمی هست 

همین استرس عامل خیلی ارز ناباروری ها هست 

استرس دور کن و بیخیالی طی کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
اوووووووف امان از حرف مردم اماااااان 

واقعا امان.

عزیزم واقعا دوماه خیلی زمان کمی هست  همین استرس عامل خیلی ارز ناباروری ها هست  استرس دور ...

دست خودم نیست.اینقدر بهم گفتن نازایی دیوونم کردن.چند وقت پیش اومده بودن دیدن بچه خواهر شوهرم .موقع رفتن کل اماما رو ردیف کردن که کمکت کنن باردار شی.وقتی میگی خودم نمیخوام باور نمیکنن

دست خودم نیست.اینقدر بهم گفتن نازایی دیوونم کردن.چند وقت پیش اومده بودن دیدن بچه خواهر شوهرم .موقع ر ...

میفهمم چی میگی 

من خودم ۳ سال درگیر ناباروری بودم 

ولی شما نابارور نیستی

باور کن اگه الان بری دکتر هم بهت دارو کمک باروری نمیده چون دوماه اقدام خیلی کم هست و طبیعیییی 

این افکار از خودت دور کن😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میفهمم چی میگی  من خودم ۳ سال درگیر ناباروری بودم  ولی شما نابارور نیستی باور کن اگه ال ...

ان شاالله خدا همه چشم انتظارا رو از انتظار در بیاره.ممنون فدات😘

حالا من اصلا به دعا نویس و این چیزا اعتقادی ندارم‌چند وقت پیش رفته بودم پیش یکی از اشناهامون یه همسایه داره دعا مینویسه بعد برگشت به من گفت شوهرت همزاد داره بچه دار نمیشین.من میدونم خرافس ولی همین حرفش اعصابمو بهم زد