ببین مرغو با فلفل سیاه و زردچوبه سرخ کن. از تو روغن دربیار. توی همون روغن رب رو تفت بده یک تا ق غ پیاز داغ اضافه کن. یه تیکه اندازه بند انگشت چوب دارچین با دو تا دونه هل سبز با پوست اضافه کن. مرغا رو بذار توش بعد نصف لیوان آب بهش اضافه کن. شعله رو خیلی کم کن. خیلی خیلی کم. بذار مرغ خودش هی آب بندازه و اروم بپزه. یه ساعت بعد نمک بزن. نمک رو کم بزن چون سسش ربیه وقتی غلیظ میشه شور میشه. مثلا دو ساعت و نیم تا سه ساعت. در آخر دو ق غ اب زعفرون بریز.
اگه وسط کار ابش کم شد، دوباره نصف استکان اب اضافه کن. بذار آخرش یه سس خوشرنگ بشه.
موقع سرو چوب دارچین و هل رو دربیار