2737
2739
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2728
من اول میپزم بعد سرخ میکنم. تو نت بزنی دستورش میاد. 

یبار اعتماد کردم به نت 

نوشته بود دو قشق آبلیمو برای طعم بهتر😧 نه تنها بهتر نشد بلکه شووور و ترش هم شده بود خیلی بدمزه شد 😂 

اول سرخ کنی بعد بپزه خیلی خوشمزه تر میشه . بعداز اینکه مرغ رو سرخ کردی؛  پیاز رو سرخ کن و بهش رب بزن و آب اضافه کن بهش . بعدش مرغها رو به این سس اضافه کن  تا بپزن

هرگز دلم زکوی تو جایی دگرنرفت *یکدم خیال روی توام از نظر نرفت*  جان رفت و اشتیاق تو از جان بدر نشد *سر رفت وآرزوی تو از سر به در نرفت
2740
ممنووونم😘 مثلا چقدر آب میریزد شما؟ یا چند قاشق رب ؟

مثلا برای خودمون که چهار نفریم دو قاشق رب میزنم و یه لیوان آبجوش اضافه میکنم  بهش میذارم با شعله ی کم بپزه آخرش هم میتونی به دلخواهت کمی آب نارنج یا آبلیمو بهش اضاف کنی 

هرگز دلم زکوی تو جایی دگرنرفت *یکدم خیال روی توام از نظر نرفت*  جان رفت و اشتیاق تو از جان بدر نشد *سر رفت وآرزوی تو از سر به در نرفت

ببین مرغو با فلفل سیاه و زردچوبه سرخ کن. از تو روغن دربیار. توی همون روغن رب رو تفت بده یک تا ق غ پیاز داغ اضافه کن. یه تیکه اندازه بند انگشت چوب دارچین با دو تا دونه هل سبز با پوست اضافه کن. مرغا رو بذار توش بعد نصف لیوان آب بهش اضافه کن. شعله رو خیلی کم کن. خیلی خیلی کم. بذار مرغ خودش هی آب بندازه و اروم بپزه. یه ساعت بعد نمک بزن. نمک رو کم بزن چون سسش ربیه وقتی غلیظ می‌شه شور می‌شه. مثلا دو ساعت و نیم تا سه ساعت. در آخر دو ق غ اب زعفرون بریز. 

اگه وسط کار ابش کم شد، دوباره نصف استکان اب اضافه کن. بذار آخرش یه سس خوشرنگ بشه. 

موقع سرو چوب دارچین و هل رو دربیار

کاربر تعلیق شده که می‌گفت: هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن. 😡😡😡
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز