2777
2789
عنوان

فاصله سنی خوب بین بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه کی گفته من برا مامانم خیلی خوب بودم تک بودم الان ۶ماهه اومده خاهرم پدرمون دراومده

الان بچه نداری متوجه نمیشی

سوسیس خانگی با مواد درجه یکـ                                کیلویی۴۷تومن،اگرم کسی راضی نبود با کمال میل پولشو پس میدم  
من فکر میکنم بزرگ کردن یکی سخت تره

اگه اینجوری فکرمیکنی پشت هم بزاربارداربشی تاسه چهاراذیتی ولی بعدش راحت

چون خیلی کم میام سایت شایدبزودی کآربریم دونفره بشه چون اینجاخیلی کاراگاه بازیه گفتم درجریان باشید

نگفتم چن تا،منظورم دو تا بود بامزه

سوسیس خانگی با مواد درجه یکـ                                کیلویی۴۷تومن،اگرم کسی راضی نبود با کمال میل پولشو پس میدم  
نگفتم چن تا،منظورم دو تا بود بامزه

خوب منم همون دوتاروگفتم😐گفتم پشت هم یعنی فاصله سنی خیلی کم 

چون خیلی کم میام سایت شایدبزودی کآربریم دونفره بشه چون اینجاخیلی کاراگاه بازیه گفتم درجریان باشید
دخترای من سه سال و نیم با هم اختلاف دارن، اولش خیلی اذیت شدم ولی الان با هم بازی میکنن و سر گرم میشن ...

اره اولاش سخته فاصله کم،منم تنهام

سه چهار سال منظورت بود؟